A Bigstep olyan csupasz fémfelhő-tárhelyet kínál, amely elősegíti a vállalkozásokat, hogy a virtualizációval azonos előnyökben részesüljenek, a szerver teljesítményének akadályozása nélkül

TL; DR: A felhőalapú szolgáltató, a Bigstep nagyteljesítményű, alacsony késleltetésű megoldásokat kínál az ügyfelek számára, amelyek javítják a virtualizációt. A Bigstep elsődleges termékét, a Metal Cloud-t úgy építették fel, hogy nagy adatterheléseket futtasson csupasz fémszerverekön, és azóta adaptáltak általános célú felhőinfrastruktúrára. A 2013-ban Londonban alapított vállalat továbbra is ragaszkodik az egybérlős fizikai szerver filozófiájához – ellentétben a megosztott virtualizált szerverekkel. A Bigstep világszerte növeli lábnyomát, és célja, hogy innováció és automatizálás révén a lehető leghatékonyabb költséghatékonyságot biztosítsa.


Egy olyan korszakban, amikor a felhőalapú virtualizált szerverek trendjei, üdítő az olyan szolgáltató megtalálása, mint például a Bigstep, amely értékjavaslatát a csupasz fémszerverek szilárd alapjaira építi. Ezt a kliens-szerver számítástechnikát először népszerűsítették az 1990-es években, és visszatérődik a nagy adatfeldolgozás hatékonyságának köszönhetően..

Az 1990-es években a hostolási technológia nagyon egyszerű volt. Egy tipikus PC-szervert egy munkacsoportnak vagy egyéneknek szenteltek, az összes fedélzeti számítási teljesítmény korlátozott számú feladathoz lett rendelve. Az erőforrás-megosztás szigorúan lokalizált volt. A felhasználók ugyanazokat a fájlokat, az alkalmazás ugyanazon másolatát használják, és valószínűleg nem is szegmentáltak egymástól – nem is beszélve a virtualizációról.

Bigstep logó

A Bigstep csupasz fém felhő-tároló környezete segít a vállalkozásoknak a nagy adatok gyors feldolgozásában.

Tekintettel a kiszolgálók által 2019-ben rendelkezésre álló energiára, ez a működési módszer erőforrás-igényes megoldásnak tűnhet. Ugyanakkor a nagy adatok és más hatalmas munkaterhelések futtatásának logikája nem virtualizált, hibrid platformon. John Martis, a Bigstep elnök szerint a megközelítés azt jelenti, hogy semmi sem helyezkedik el az alkalmazás adatai és a dedikált szerver hardver legbelső működése között.

– Volt egy rohanás a felhőhöz, amikor ez lett a dolgom. Az utóbbi időben azonban az emberek rájöttek, hogy a hagyományos virtualizált felhőmodell nem a végső, hanem a végső. A virtualizációnak bizonyos munkaterheléseknél van értelme, de nem minden munkaterhelés – amint sok szervezet tud rájönni ”- mondta John.

A csupasz fémfelhő-megközelítés kissé visszaverődésnek hangzik; a MarketWatch elemzője azonban arra számít, hogy a piac 2023-ra 7,73 milliárd dollárra fog növekedni, az előrejelzési időszakban az éves növekedési ráta (CAGR) 31,12% lesz..

És ez a kilátás nem meglepő John számára.

“Mielőtt csatlakoztam a Bigstephez, évek óta dolgoztam menedzselt szolgáltatásokban, és minden héten segítettünk az ügyfeleknek kiszállni a felhőből és a csupasz fémre” – mondta..

A Hypervisor elvesztése eredményességet eredményezhet

Johnat vonzza a Bigstep azért, mert elképzelése szerint fejlesztette ki a fémszerkezetű, fémszerű szolgáltatásokat – hipervizor „fölött”.

„Hosszú ideig a vendéglátóiparban dolgoztam, 10 éve nem láttam sokat – ha volt ilyen – az iparban az innovációt. Tehát azt, amit Lucas Roh vezérigazgató a Bigstepbe építni szándékozott, véleményem szerint az volt a kevés innovatív dolog, ami a tárhelyen történt ”- mondta John.

A megoldás az ügyfelek számára igény nélkül csak fémszerverekkel szolgált. Ez lehetővé tette számukra a csupasz fém nyers erejét hipervizor nélkül. Ez a megközelítés azt is lehetővé tette, hogy a szerverkiszolgálás vízszintesen méretezhető legyen egy egyszerű drag and drop interfész segítségével.

Fénykép a Bigstep jelről a Big Data Week-en

A Bigstep kiküszöböli a virtualizált környezetben gyakran előforduló köztes szoftvereket, hogy elősegítsék a folyamatok hatékony működését.

A Bigstep azonban nem vesz fel hipervizorral szembeni álláspontot. A cég úgy véli, hogy az ilyen köztes szoftverek gátolhatják bizonyos típusú munkaterheket.

“A hipervizoroknak megvan a helyük, de a szervezetek rájönnek, hogy nem mindig felelnek meg a legjobban sokféle munkaterhelésnek – különösen azoknak, amelyek minimális késleltetést igényelnek” – mondta John..

Az ilyen típusú használati esetekben az alkalmazásnak és az adatoknak olyan közel kell lennie a számítási teljesítményhez, amennyire a hardver lehetővé teszi. Bigstep szerint a virtualizáció hiánya a sebességnövekedést akár ötszörösére is növelheti, további költségek nélkül.

„Bővítettük a hatályát, kibővítettük a fellebbezést, és kibővítettük a Bigstep javaslatát a piacra szabványos csupasz fém infrastruktúra megoldásként, és itt vagyunk. Úgy gondolom, hogy nagyon szép rést tudunk kialakítani, miközben kissé platformiagnosztikusak vagyunk ”- mondta John.

A csupasz fémfelület megkönnyíti az átállást és a méretezést

A csupasz fém megközelítésnek számos további előnye van, John szerint.

„Az egyik dolog, amelyet sok szervezet nem vesz figyelembe – mindaddig, amíg nem tapasztalják meg – a szerverük frissítésének hatása. Láttam, hogy ezek a vándorlások hónapokig tartanak ”- mondta.

Ha egy vállalatnak 10 szervert kell frissítenie, akkor biztosítania kell, hogy minden helyesen működjön az egyik infrastruktúrától a másikig, mivel létfontosságú adatok és alkalmazások válnak át a régi és az új rendszerek között. Ez a fajta apró figyelem a részletekre nem teheti a vállalkozásokat a váltáshoz.

Ez kritikus késéseket eredményezhet, mielőtt a vállalkozások érezzék az új rendszer előnyeit.

„Általában a cégek 45 napot kapnak a migráció befejezéséhez. De a Bigstepnél öt percbe telik a hardver frissítése. Az ügyfelek beléphetnek a vezérlőpultba, törölhetik jelenlegi kiszolgálóikat, kiválaszthatnak néhány új kiszolgálót, majd újraindíthatják. Minden adat megmarad, és most új, továbbfejlesztett hardveren fut. Ez egy teljesen más módon gondolkodik a dolgokról, és sok problémát old meg. ”

A teljesítmény szintén kritikus alkotóeleme a Bigstep értékmeghatározásának.

„A Metal Cloud csomópontjainkonként 4x10Gbps összeköttetések vannak, amelyek összekapcsolhatók a nagyobb átviteli sebesség érdekében. És nagy kapacitású L2 hálózatunk, átváltással és virtuális kapcsolás vagy átfedés nélküli hálózat révén, lehetővé teszi a nagyobb teljesítményt. És miután elköteleztük magunkat a teljesítmény iránt, elkötelezettek vagyunk a rugalmasság és a skálázhatóság mellett. ”

Megfizethető teljesítménynövekedést kínál az ügyfelek számára

A nagy adatterhelésnek a felhőben történő futtatása már nem csak rést jelent, hanem a különféle vertikális ágazatokban működő vállalatok is sokára támaszkodnak rá. Ez a tendencia a Bigstep potenciális ügyfélkörének jelentős bővülését eredményezte.

“A Bigstep tipikus vevője a középpiacon van, öt és tíz szervert igényel, és képesnek kell lennie arra, hogy igény szerint méretezzen.”

Az e-kereskedelmi szektor számára egyre növekvő követelmény a speciális értékesítési rendezvényekre való szállásadás – ideértve a fekete pénteket is. A weboldalaknak rugalmasnak kell lenniük ahhoz, hogy megbirkózzanak a webhelyek aktivitásának viszonylag rövid ideig tartó növekedésével.

„Ha olyan megoldás van, amely hasonló a miénkhez, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy megkerüljék az összes fájdalmat, ez egy álom valóra vált. Mi vagyunk a legjobban őrzött titok odakint. – John Martis, a Bigstep elnöke

„Európai ügyfélkörünkben a nagy online kiskereskedők legnagyobb részét kiszolgáljuk. Ezekkel a nagy e-kereskedelmi üzletekkel olyan értékesítési események érkeznek, mint a Fekete Péntek, és ezeknek a vállalkozásoknak vízszintesen kell méretezniük az év hátralévő részének feldolgozási kapacitásának kétszeresére vagy háromszorosára. ”

Ezek az értékesítés-növekedési események számos digitális kiskereskedő szempontjából kritikus jelentőségűvé váltak. Például a 2018 novemberi fekete péntek 6,22 milliárd dollárt hozott online értékesítésben – 23,6% -kal több, mint 2017-ben, és rontja a régi rekordot, az Adobe Analytics szerint.

“A teljesítmény-túlfeszültség megvásárlása nagyon drága lenne a hagyományos nyilvános felhőn, tehát ez a tökéletes követelmény a Bigstep számára” – mondta John. „Ha olyan megoldás van, amely hasonló a miénkhez, amely lehetővé teszi az ügyfeleknek, hogy megkerüljék az összes fájdalmat, ez egy álom valóra vált. Mi vagyunk a legjobban őrzött titok odakint.

A vállalati stratégiák az ügyfelek visszajelzése alapján

John a Bigstep-et 100% -osan ügyfél-központúnak írja le, és azt mondta, hogy erre a visszajelzésre támaszkodik az innovációk ismertetése és a vállalat megismerése érdekében, hogy az emberek hogyan használják a szolgáltatásait. És a Bigstep ugyanolyan erőfeszítéseket tesz, hogy a csupasz fém üzenetet továbbadja az új cégeknek és fejlesztőknek.

“Az emberek nem mindig értik a csupasz fém technológiai modelljét, vagy annak működését, mindaddig, amíg be nem lépnek és kipróbálják” – mondta John. „És mindent, ami vonzza őket a felhőhöz – a költségek és a szolgáltatások igény szerinti fel-le forgatása, a CPU-teljesítmény kibővítése és a meghajtó tárhelyének bővítése igény szerint – továbbfejlesztették a Bigstep termékei. És az összes hipervizoros köztes szoftver megszűnik. “

A Bigstep Metal Cloud adatelemzési folyamat grafikája

A Bigstep Metal Cloud kiküszöböli az alkalmazási rétegeket, hogy segítse a vállalkozásokat megalapozottabb döntések meghozatalában.

Időközben a vállalat új módszereket is kidolgoz a Metal Cloud platform kereskedelmi forgalomba hozatalához. Először a saját céljaira épített központi felületet vizsgálja, és ezt a funkciót adatközpontokon kívüli felhasználásra kínálja..

„Bigstep Extendnek hívjuk. Alapvetően megengedjük az ügyfeleknek, hogy szoftvereinkkel használják készülékeik szélső irányítását. Tehát létrehozhatnak egy szoftver által meghatározott adatközpontot saját hardverükből, és nagy adatprojekteket futtathatnak a helyszínen és a felhőben, egyetlen „üvegtábla” alatt.

A társaság célja, hogy még nagyobb rugalmasságot biztosítson a vállalkozások számára, és azt tervezi, hogy megszilárdítja Bigstep Extend termékét, a teljes kiadáshoz 2020 elején.

Bigstep: Hajlandó versenyképes piacon fejlődni

A Bigstep az erősen versenyképes piacon nyer ügyfeleket, mivel a teljesítményre és az átvitelre összpontosít, nem pedig az elterjedt virtualizációs trendre. És sok olyan vállalkozás, amely nagy adatokra támaszkodik, beleértve az online kiskereskedőket is, akiknek valós idejű adatelemzésre van szükségük, felismeri a csupasz fém erejét és támogatja annak elfogadását..

És a Bigstep az ügyfelek igényeire összpontosít, amit szolgáltatásaink és termékportfóliónk is igazol.

Egy másik elsődleges előny a Bigstep ügyfelei számára a csupasz fém sebessége és a kiszolgálóhasználat gyors skálázásának képessége a csúcsforgalom idején. A csupasz fémszerverek azon vállalkozások számára is vonzóak, amelyekben a meghosszabbított IT-frissítési ütemtervek miatt bekövetkező működési zavarokat elavult üzleti zavarnak tekintik.

A cég következő kihívása az, hogy szolgáltatásait és értékjavaslatait az Egyesült Államok hosting piacán hozza. A Bigstep azonban úgy véli, hogy üzenete egyértelmű, és a vállalkozások egyértelmű előnyöket fognak látni, amelyeket az alsó sorban hozhatnak.

„Ambiciózusnak hangzik, de a Bigstep-et versenyben tartjuk a nagy nevű hiperskallerrel. Valójában nagyon sok előnye van annak, amit csinálnak. Bizonyára megvan a skála. De amennyire a csupasz fém szervereket tipikus felső költségek nélkül rántjuk, sokkal költséghatékonyabbak lehetünk ügyfeleink számára ”- mondta John.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map