A StackCommerce a natív kereskedelem forradalmát vezeti egy olyan platformon, amely elősegíti a bevételek generálását a márkák és kiadók számára

TL; DR: Mindössze hat év alatt a StackCommerce újítóként jelent meg a szponzorált tartalmak és az natív kereskedelem terén. A kaliforniai székhelyű velencei társaság magas színvonalú, termékközpontú tartalma és innovatív e-kereskedelmi platformja segített a márkáknak az eladások növekedésében, és az internetes kiadók nagyon szükséges bevételt generáltak. A StackCommerce hű marad küldetésének és szorosan összekapcsolt vállalati kultúrájának, miközben gyors növekedést tapasztal. Ez a növekedés annak eredménye, hogy a StackCommerce partner-kiadóinak felhasználóbarát módszert kínál a közönség bevételszerzésére, elkerülve a tolakodó szalaghirdetéseket és a felbukkanó hirdetéseket..


Josh Payne tudta, hogy a gyártóknak és a márkáknak jobb módot kell biztosítani a bemutatásra, mint a hagyományos marketing lehetőségeknek. Ezért kidolgozott egy stratégiát, amely lehetővé teszi a fogyasztók számára a termékek és márkák szerves felfedezését azokon a webhelyeken, amelyekkel már napi szinten részt vesznek.

Ez az ötlet vezetett a StackCommerce – egy natív kereskedelmi platform, amely támogatja mind a kiskereskedőket, mind az online kiadókat – számára, 2011-ben, a kaliforniai Venice Beach-ben, Kaliforniában. Vezérigazgatójaként Josh segít az ügyfeleknek új, tartalomközpontú megközelítést alkalmazni az online reklámozásban..

A StackCommerce alapítója és vezérigazgatója, Josh Payne fényképe

Josh Payne, a StackCommerce alapítója és vezérigazgatója beszélt velünk a kiadók és márkák segítéséről.

A StackCommerce stratégia arra irányul, hogy kiváló minőségű, termék-központú tartalmat tegyen közzé olyan webhelyeken és blogokon, amelyek értelme vannak a márkáknak. A márkák számára ez a módszer arra, hogy felhívják a figyelmet és az értékesítést anélkül, hogy a hagyományos marketing csatornákba fektessenek be jelentős erőfeszítéseket. Az online kiadók számára – amelyek közül sokan jelenleg küzdenek a csökkenő hirdetési bevételekkel – friss inkrementális bevételi forrásokat generál küldetéseik támogatása érdekében, behatoló szalaghirdetés és felbukkanó hirdetések nélkül, amelyek rontják a felhasználói élményt.

“Arról szól, hogy elbeszélést készít a termék körül, és beillesztik ezt a történetet a kiadványokba, amelyeket az emberek minden nap organikusan olvasnak” – mondta Josh. Alapvetően azt hisszük, hogy a hagyományos vizuális hirdetések halottak. Azt hiszem, a legtöbb ember egyetért velünk. ”

A StackCommerce innovatív megközelítése alkalmazható az affiliate kapcsolatokban is. A natív kereskedelmi platform lehetővé teszi az online kiadók számára, hogy online üzleteket hozzanak létre és üzemeltessenek, termékeikkel és ajánlataikkal, amelyek konkrét közönségüknek szólnak. Vagy a kiadó, vagy a StackCommerce készít kiváló minőségű kereskedelmi tartalmat, amelynek célja az olvasókkal való kapcsolattartás.

Ez a kreatív és hatékony stratégia hat éves gyors növekedéshez vezetett.

A StackCommerce egy marék alkalmazottal kezdődött, és jelenleg 10 alkalmazottal rendelkezik. Ennek ellenére Josh szerint a társaság szorosan összekapcsolja a családi kultúrát, és továbbra is elkötelezett amellett, hogy segítse a fogyasztókat a csodálatos termékek felfedezésében, és a média weboldalainak megteremtse a szükséges bevételt. A StackCommerce ma több mint 750 kiadói partnerrel rendelkezik, köztük az AOL, a Hearst, a Scripps, a CBS Interactive, az IAC, a Gizmodo Media, az IDG és a Business Insider..

750+ kiadó felhatalmazása az integrált e-kereskedelmi megoldásokkal

A StackCommerce nem csupán az üzleti sikerre koncentrál. Josh elmondta, hogy a társaság szenvedélyesen indít egy olyan mozgalmat, amely egyaránt segít a márkák és a kiadók számára. Ennek a küldetésnek az a része, hogy lehetővé tegyék a márkák számára, hogy elmondják történeteiket jelentős előzetes beruházás nélkül.

Ebből a célból a StackCommerce általában működik a bevétel-megosztási megállapodásokon.

A kiegészítő küldetés célja az, hogy az online kiadók – különösen a nehéz időkben küzdő kiadók – segítséget nyújtsanak új bevételi forráshoz. Josh megjegyzi, hogy ez különösen akkor fontos, amikor az újságírás „minden szempontból támadás alatt áll”, beleértve a Facebook-ot és a Google-t is, amelyek jó részét átvették webes forgalmuknak.

“Szeretnénk segíteni azoknak a híroldalaknak, amelyek másképp fizetnek pénzt” – mondta Josh. “Valóban a reklám minőségének romlását láttuk az elmúlt 5-10 évben.”

Képernyőkép a kiadói tartalom bevételszerzéséről

A StackCommerce lehetővé teszi a kiadók számára, hogy tartalmaikat weboldalon és csatornán keresztül hatékonyabban tudjanak felhasználni.

Manapság a webhelyek olyan eszközöket használnak, mint a tartalmi ajánlási kütyü és a felbukkanó hirdetések, hogy elég pénzt szerezzenek a túléléshez. Túl gyakran ez a tartalom általános vagy érdektelen, és a felbukkanó hirdetések tönkretehetik az olvasó tapasztalatait a webhelyen..

A StackCommerce útján elkészített kereskedelmi tartalom a kiadó közönségének és a márka egyedi történeteinek megértésében gyökerezik. Az egyes termékekre és márkákra vonatkozó egyedi narratívák kidolgozására összpontosítanak, és a vonatkozó kiadói partnerekre mutatják be őket, hogy a fogyasztók organikusan felfedezzék őket..

Alapvetően szponzorált, professzionálisan kialakított és informatív tartalom, így képes inkább hozzáadni az olvasói élményhez, mint elvonni. Például az Engadget olyan StackCommerce cikkekkel működik, amelyek információkat és nagyszerű ajánlatokat nyújtanak az olvasóknak.

Az olvasók nyomon követhetik a tartalomban található linkeket, hogy meglátogathassák a testreszabott fehér címkeüzleteket, amelyeket a demográfia, a StackCommerce értékesítési szakértelme és a teljesítményadatok alapján készleteznek. Végül az ügyfelek közvetlenül a kiadói üzletekben vásárolnak, ahelyett, hogy harmadik fél webhelyeire irányítanák őket.

“A mozgalom az új márkák, gyártók és termékek felfedezéséről szól, a történetmesélés révén. Úgy gondolom, hogy pozitív hatással van a márkákra, a kiadókra és a fogyasztókra” – mondta Josh.

A Digg, amely több mint 10 millió havi olvasóval rendelkező tartalom-felfedezési célpont, egyike annak a több mint 750 partnerkiadónak, akik a StackCommerce-vel együttműködnek. A Digg évente 100 000 dollár növekményes bevételt és 200% -kal növekedett kereskedelmi bevételeiben, miután a StackCommerce-vel együttműködött.

A képernyőfelvétel a StackCommerce szponzorált tartalmi és marketing eszközeiről

A márkák a StackCommerce professzionálisan kialakított, szponzorált tartalmi és marketing eszközein keresztül lépnek kapcsolatba a fogyasztókkal.

A Slashdot tech hírportál és a SourceForge nyílt forráskódú tárolója 200% -kal növekedett az egy évvel korábbi üzleti életben, köszönhetően a StackCommerce innovatív technológiai ajánlatainak és a tech-hozzáértő olvasóközönségüknek szánt tartalomnak..

A nagy nemzeti márkák is részesültek a StackCommerce-vel való együttműködés előnyeiből. A Rosetta Stone, a digitális nyelvtanulás egyik vezető megoldása a fiatalabb, mobilközpontú közönség elérésére használta a platformot.

A kiadók, köztük a Boing Boing, a The Daily Dot és a Gothamist több mint 65 darab natív tartalmat tettek közzé a Rosetta Stone-on, segítve a nyelvi platformot a célközönség elérésében. A Rosetta Stone több mint 1200 darabot értékesített, és több mint 96 000 üzletoldal-ülést vonzott 175 fehér címkével működő kiadó üzletében ezeknek a tartalmi partnerségeknek köszönhetően..

Méretezési műveletek, miközben hűek maradnak a vállalati küldetés szempontjából & Kultúra

A StackCommerce mottója: „keményen dolgozz, keményen játssz”, és a vállalat minden bizonnyal mindkettőt megvalósítja. Az egyenlet munkaoldalán a társaság segített a fogyasztóknak 4 millió termék felfedezésében, 1,5 milliárd dollárt takarított meg az ügyfeleknek, és 50 millió dollárt fizetett ki partnereinek. Ami a játékot illeti, a StackCommerce öt irodai kutyával, irodai hordóval és nyolc irodai szörfdeszkával rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a munkavállalók számára, hogy hullámot készítsenek a tengerparton.

A StackCommerce vállalati kultúra képernyőképe

Josh elmondta, hogy a vállalat 10 alkalmazottal 10 teljes csapatra lépett fel, anélkül, hogy elveszítené szoros együttműködési kultúráját vagy misszióját, hogy elősegítse a márkák megjelenését és a kiadók bevételszerzést.

“Ahogy növekszik, kultúrájának fenntartásának egyik módja az értékek, küldetésed és látásod kommunikálása” – mondta. “Amikor interjút készít az emberekkel, akkor nem csak azokat a dolgokat keresi bennük, hanem olyan emberek is vannak, akik a látásuk alapján jelentkeznek és választhatnak.”

A natív kereskedelem megkönnyíti az új termékek organikus felfedezését

Hat évvel ezelőtt Josh jobb módszert keresett a márkák online megismerésének elősegítésére. Megoldása elősegítette az utat, ha beépítette a kereskedelmi tartalmat és az e-kereskedelmet a márkák, a kiadók és az olvasók javára..

„Ez a natív kereskedelem teljes megjelenése. Ha tartalmaz egy kapcsolt linket, akkor szponzorált tartalom; erre nincs lehetőség. De még mindig írhat olyan termékekről, amelyekben hisz. Nem feltétlenül kell kölcsönösen kizárniuk egymást ”- mondta Josh. “Azt hiszem, valóban hat évvel ezelőtt kezdtük el ezt az evolúciót, és nagyon büszke vagyok arra, hogy ez most végre megy.”

2017 első felében a StackCommerce 42 új kiadót üdvözölt, és 20% -os bruttó fedezetet jelentett partneri kiadói számára – összehasonlítva a kapcsolt hálózatok jellemző 4–8% -ával. A társaság emellett partnerséget indított a Mashable-vel, amely az első 60 nap során több mint 18 500 tranzakciót eredményezett.

A StackCommerce saját növekedésével segíti a kiadókat, a márkákat és a tartalom alkotókat abban a digitális világban, amelyekben az natív kereskedelem jelentősen befolyásolhatja fenntarthatóságát..

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map