Dynadot aplikon ekspertizën inxhinierike për të krijuar mjete të drejtuara për regjistrimet dhe menaxhimin e emrave të domain-ve, hostimin dhe dizajnin

TL; DR: Duke përdorur domenin, hostimin dhe krijimin e softuerëve të krijuar me porosi, Dynadot ndihmon një gamë të gjerë të klientëve të krijojnë një prani në internet. Nga pronarët e faqeve për herë të parë deri tek investitorët në shkallë të gjerë, kompania thekson përballueshmërinë, përdorueshmërinë dhe transparencën. Dynadot tani u shërben mijëra klientëve nga më shumë se 100 vende – dhe është i gatshëm të rrisë praninë e saj globale përmes zyrave në Kinë dhe një portofol të fortë të gTLD-ve të reja.


Edhe pse shumë biznese përfshijnë si faqet e internetit, ashtu edhe objektet me tulla dhe llaç, një numër në rritje i kompanive lindin dhe funksionojnë ekskluzivisht në internet. Duke pasur parasysh lehtësinë relative të krijimit të një faqe në internet, këto biznese drejtojnë gamën nga sipërmarrësit e qyteteve të vogla dhe fillimet e teknologjisë tek ndërmarrjet e mëdha, me veprimtari globale.

Me domenet, pritjen dhe zgjidhjet e menaxhimit të faqeve të gjitha nën një çati, Dynadot bën lehtësimin në internet dhe thjeshton operacionet dhe shpenzimet për bizneset e çdo madhësie dhe industrie. Themeluesi Todd Han futi sfondin e tij për inxhinierinë e softuerit në kulturën e kompanisë, duke siguruar që mjetet dhe platformat në shtëpi janë të fuqishme, miqësore ndaj përdoruesit dhe të shkathëta.

Tregu i gjerë i domenit të kompanisë është veçanërisht i dobishëm për investitorët e domain, ose ata që kërkojnë të shesin fusha të çara për fitim. Sipas specialistit të marketingut, Barry Coughlan, baza e klientëve Dynadot është një përzierje e barabartë e pronarëve të faqeve dhe atyre që janë të interesuar në blerjen dhe shitjen e emrave të primeve të primit.

“Kompania është ndërtuar në një mënyrë që thekson dizajnin dhe teknologjinë,” tha ai. “Duke përdorur teknologji për t’i bërë gjërat të funksionojnë më të zgjuara dhe më të shpejta, ne kemi tërhequr një turmë mjaft të fortë investitorësh që e duan ndërfaqen tonë dhe panelin e kontrollit. Ndërtimi i këtyre mjeteve na ndihmon të mbajmë çmimet tona të ulëta dhe t’i kalojmë ato kursime klientëve. “

Një fondacion i përqendruar në Dizajn, Inxhinieri dhe Përdorueshmëri

Para se Dynadot të inxhinieronte zgjidhjet e veta të softuerit, Todd u përpoq të ndërtonte një faqe në internet për një orë zile që kishte nëna e tij. Me Han duke kuptuar dorën e parë se sa mund të jetë krijimi i lodhshëm i bazuar në kodin e faqes në internet, ai vendosi se ishte koha për një ndryshim në mënyrën se si ofruesit e pritjes duhet të afrohen në të gjithë procesin.

“Ai e gjeti procesin shumë të mundimshëm dhe të paqëllimshëm,” tha Barry. “Me anë të tregtisë, ai sheh probleme dhe duhet t’i rregullojë ato. Që nga fillimi, forca jonë e përgjithshme udhëzuese për atë që ne bëjmë përfshin se çfarë problemi po përpiqemi të rregullojmë, si mund ta rregullojmë atë dhe si do t’i ndihmojë klientët tanë. “

Imazhi i Barry Couglan dhe logoja e Dynadot

Dynadot gjen sukses duke ndërtuar mjete miqësore për përdoruesit, sipas specialistit të marketingut Barry Coughlan.

Todd filloi Dynadot në garazhin e tij në Silicon Valley në 2002, dhe Barry tha që Todd mbetet aktivisht i përfshirë në inovacionet e softuerit të kompanisë pas më shumë se 15 vjet.

“Të kesh produktet tona dhe infrastrukturën tonë do të thotë që ne mund të formojmë dhe modifikojmë siç e shohim të arsyeshme,” tha Barry. “Kjo i bën proceset dhe mjetet shumë më të shpejtë dhe më të lehtë, dhe që gjithmonë ka qenë një aspekt i rëndësishëm i kompanisë sonë.”

Zgjidhjet e Menaxhimit në Shtëpi në Shtëpi të Ndërtuara nga Scratch

Me fokus në inxhinieri dhe dizajn, zhvilluesit e Dynadot shkruajnë programin e domain dhe host për të qenë të shpejtë, të besueshëm dhe miqësor ndaj përdoruesit. Kjo qasje, së bashku me modelin e çmimeve transparente dhe konkurruese të kompanisë, ka tërhequr klientë nga disa tregje, duke përfshirë shitjen me pakicë dhe rishitjen e domenit.

Duke shfaqur një ndërtues të faqes së internetit të integruar, panelin e kontrollit dhe tregun e domain, qëllimi i Dynadot është të thjeshtojë procesin e arritjes dhe mbajtjes së suksesit të biznesit në internet. Paneli i kontrollit të kompanisë ishte i pari që u ndërtua, tha Barry, dhe ka parë azhurnime të gjera ndër vite – përfshirë një ridizajnim të plotë që filloi në janar.

“Kjo u bazua në shumë gjëra të vogla që ne kemi dashur t’i azhurnojmë ndër vite, por edhe në reagime nga klientët tanë,” tha ai. “Ne kemi një kadencë mjaft të mirë me turmën tonë të investitorëve dhe ne angazhohemi me të gjithë shumë për të pyetur se çfarë u duhen nga mjetet për t’i ndihmuar ata të punojnë më mirë.”

Ndër zgjidhjet më të njohura të softuerëve të Dynadot është krijuesi i saj faqeve, i inxhinierizuar në shtëpi për lehtësinë maksimale të përdorimit dhe fleksibilitetin. Ndërfaqja e përdoruesit e platformës tërhiqet shkronjat, ngjyrat, konfigurimet e faqeve dhe më shumë. Për më tepër, SEO dhe mjetet e mediave sociale e bëjnë më të lehtë – dhe për këtë arsye më fitimprurës – marketingun. Redaktimi i kodit të linjës gjithashtu lejon përdoruesit të bëjnë ndryshime vetëm me disa klikime të thjeshta, duke shtuar forma, postime në blog dhe butona të mediave sociale në faqet e tyre.

Imazhe të krijuesit të faqes në internet të Dynadot dhe shablloneve

Përveç panelit të kontrollit, sistemit të postës elektronike dhe tregut të domain, zhvilluesit e Dynadot ndërtuan ndërtuesin e faqes në internet të kompanisë.

“Ne nuk kemi përshtypjen se ne jemi duke konkurruar me Wix ose Squarespace, me çfarëdo mënyre, por është një produkt me çmim shumë konkurrues të ofruar si një lloj produkti shtesë për bazën tonë të klientit,” tha Barry. “Konsumatorët mund t’i bashkojnë të gjitha këto gjëra së bashku, të kontrollojnë gjithçka nga paneli i kontrollit dhe t’i bëjnë gjërat shumë më të lehta për veten e tyre.”

Duke përdorur programin e shtëpisë, në vend se produktet me etiketa të bardha, Dynadot është në gjendje të ofrojë azhurnime në kohë që adresojnë shqetësimet e klientit. Sipas Barry, edhe sistemi i postës elektronike të kompanisë është ndërtuar nga e para.

“Pas një kohe, ajo filloi të kishte kuptim,” tha ai. “Pasja e këtij niveli kontrolli dhe mos pagimi i një ndërmjetësi bën që vendimet të ndodhin shumë më shpejt, dhe kjo na lejon shumë më tepër liri për të bërë atë që na duhet.”

Ndihmuar bizneset të ndërtojnë një prani online në çdo hap të rrugës

Mjetet e menaxhimit të faqes Dynadot janë plotësimi i përsosur i ofertave të tij për regjistrimin dhe regjistrimin e domain, duke konsoliduar procesin e krijimit të faqes në një paketë të vetme. I gjithë hostimi sigurohet përmes serverëve të dedikuar VPS të mundësuar nga CPU-të Intel Xeon, të ndërtuara për energji me një buxhet.

Me planet e hostimit të VPS, përdoruesit marrin një adresë të rregullt IP, si dhe një adresë të dedikuar IPv6, së bashku me instalimin e thjeshtë të WordPress dhe qasjen e plotë në rrënjë. Përveç 99.9% në kohë, serverët virtualë të Dynadot funksionojnë në ruajtjen RAID-10, duke lejuar një infrastrukturë mjaft të gabuar. Kompania gjithashtu ofron certifikata SSL me kriptim 256-bit dhe njohje 99% të shfletuesit, duke lejuar transaksione të sigurta që i mbajnë të dhënat e sigurta dhe rrisin reputacionin e markës.

Barry krediton ekipet e shërbimit të klientëve të kompanisë me lidhjen e klientëve me njerëzit që mund të përshtatin mjetet që në fund të fundit i ndihmojnë ata të ndërtojnë sukses në internet.

“Ata janë vërtet të mirë me sintetizimin e reagimeve dhe transferimin e tyre në ekipet tona të marketingut dhe inxhinierisë së produkteve,” tha ai. “Ata janë lidhësit e vërtetë midis bazës së klientit tonë dhe njerëzve që në të vërtetë po ndërtojnë këto mjete. Ne nuk duam që produktet tona të ngecen ose të punojnë kundër qëllimeve të klientëve tanë. “

Arritja e një tregu global për të sjellë një strehim të përballueshëm dhe domene për të gjithë

Si një nga pak regjistruesit e akredituar të ICANN, Dynadot është udhëheqësi global i industrisë, me klientë në të gjithë botën në 108 vende – dhe numëron. Kompania me qendër San Mateo hapi zyrën e saj të parë ndërkombëtare në 2011 në Pekin, e ndjekur nga një në Zhengzhou, Kinë, në 2013 dhe një zyrë në Toronto në 2015.

“Kombet pan-Paqësorë, në veçanti në Azinë e Jugut, kanë marrë vërtet një jetë të tyre,” tha Barry. “Unë mendoj se ndërsa fillojmë të shohim më shumë kombe të fitojnë më shumë një shkrim të fuqishëm dixhital, atëherë, natyrisht, shumë teknologji do të ndjekin atë. Një pjesë e kësaj rritje është në regjistrimet dhe investimet e domain. “

Imazhe të punonjësve të Dynadot dhe themeluesit Todd Han

Me Presidentin dhe CEO Todd Han, ekipi Dynadot është rritur për t’u shërbyer klientëve në më shumë se 100 vende.

Me ardhjen e fushave të reja të nivelit të lartë, niveli i lartë, portofoli i Dynadot u zgjerua nga 35 gTLD në më shumë se 500 brenda disa viteve. Me kalimin në Kinë, kompania filloi të ofrojë fusha .CN.

“Zyrat tona kineze janë më në gjendje të interesojnë klientët tanë kinezë, veçanërisht nga këndi TLD,” vazhdon Barry. “Kjo mund të ndryshojë nga një vend në tjetrin, kështu që ka një përfitim për të pasur njerëz në vend që mund të shkojnë në ngjarje dhe të takohen me investitorët atje atje për ballë.”

Zgjerimi i shpejtë i tregut prezantoi shumë sfida të reja, tha Barry, pasi kompania kërkon të informojë pronarët e ardhshëm të domain në një treg të parregulluar thelbësisht.

“Ai prezanton atë nivel të konkurrencës në një industri që tashmë duhet të punojë shumë për të edukuar klientët dhe për të krijuar vetëdije,” tha ai. “Vëzhgimi në tregjet e pamerituara është thelbësore për çdo regjistrues, natyrisht, por ne duam të sigurohemi që ofrojmë të njëjtin lloj përvoje të klientit pa marrë parasysh se nga vijnë. Ne duam të flasim gjuhën e klientëve tanë. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map