Једноставно ™ поједностављује сложена прилагођена окружења и поуздане сервере с хостинг рјешења која се управљају сервисом и подршком

ТЛ; ДР: Са више од 15 година искуства врхунског хостинга, Једноставно помаже клијентима с компликованим инфраструктурним захтевима тако што ће изградити прилагођена окружења или обезбедити поуздане наменске, облачне или виртуелне сервере. Британска компанија, која је део Намесцо групе глобалних хостинг брендова, исклесала је нишу пружајући софистицирана решења и подршку хиљадама купаца. Једноставно се може похвалити 99,999-постотном мрежном гаранцијом и 10-минутним одговорима на карте за подршку, што компанији омогућава да се истакне на препуном тржишту.


ПоундХост се пуних 15 година бавио британском баштином. Уз име и бренд изграђен око валуте земље, ПоундХост је развио врхунску мрежу за хостинг на основу сервера робне марке и личне подршке.

Упркос власништву и управљању центром података од 50.000 квадрата у долини Темзе, све већи број купаца почео је да асоцира име ПоундХост са јефтиним услугама хостинга, изјавио је комерцијални менаџер Абхинав Матхур.

„Збуњивали су име бренда са еквивалентом продавница у америчким доларима“, рекао је.

Челници компаније Намесцо, која поседује ПоундХост и неколико других компанија које се концентришу на продају имена домена и дељени хостинг, одлучили су да разликују ПоундХост тако што је средином 2016. године компанију преусмерио на Симпли Хостинг и Серверс..

„Било је важно да смо дали изјаву да нисмо јефтини хостинг бренд“, рекао је Абхинав. „Ми смо бренд који има заиста велике купце од стварне важности. Намењени хостинг је производ на који се желимо фокусирати, а повезаност са фунтама није подржала нашу визију хостинга са великим утицајем. Ми смо поносно Британци, али наше будуће тежње иду далеко даље. “

Проналажење успеха у наменским серверима и прилагођеним решењима

Према Абхинаву, Симпли циља две врсте купаца са наменским, облачним и виртуелним серверима компаније: искусни потрошачи којима је потребан хардвер високог перформанси и подршка са ниским трењем и корисници који можда нису сигурни које конфигурације ће најбоље радити за њихове пословне потребе.

“Већину времена ти купци заправо не знају шта им треба”, рекао је. “Знају да имају проблем, али не знају како да га реше.”

За ту публику, Једноставно гради прилагођене архитектуре – област у којој је компанија доживела огроман раст, рекао је Абхинав.

“Ово су прилично сложена решења, поједностављена кроз Симпли”, рекао је. „Уз техничке ресурсе које имамо, у могућности смо да понудимо решења која укључују више сервера, балансирајуће оптерећење и хардверске заштитне зидове, а сви заједно раде у складу са потребама клијента.“

Имена домена насупрот наменским серверима: како једноставно стоји

Према Абхинаву, кључно за успех Симплиа, јесте препознавање поделе у индустрији хостинга између купаца који траже наменске сервере и оних на препуном тржишту имена домена и дељеног хостинга.

Абхинав је рекао да компаније Намесцо, посебно са малим и растућим предузећима која се пријављују на заједнички хостинг, често препоручују клијентима да заштите своје брендове куповином вишеструких имена домена. Тај продајни приступ, међутим, није у складу са типично публиком Симпли-а.

“За разлику од имена домена, наменски сервери су више као аутомобил”, рекао је Абхинав. „Једном када га имате, неће вам требати други ако нема потребе или потребе. Једноставно не купујете сервер јер је доступан и задржавање на њему. “

Док се већина брендова Намесцо концентрише на тржишту заједничког хостинга и имена домена, Једноставно се фокусира на помагање етаблиранијим брендовима да имплементирају и управљају снажним хардвером..

“Ниво ангажованости купаца је нижи за оне који траже наменске сервере, али циклус продаје је много дужи”, рекао је Абхинав.

Добитно место на препуном тржишту са врхунском услугом

Са куповином компаније ГоДадди крајем 2016. године од стране Хост Еуропе Гроуп (ХЕГ) за 1,79 милијарди долара, хостинг гигант сада контролише више од половине доменских имена у Великој Британији и тржишта за дељено хостирање, рекао је Абхинав. У вријеме трансакције, ХЕГ је био највећи европски пружатељ услуга хостинга и опслуживао је више од 1,7 милиона клијената.

Иако консолидација двеју главних сила у индустрији представља озбиљне изазове Намесцовој стабилности хостинг компанија, Абхинав је рекао да научене лекције играју напросто снаге.

„Проналажење новог купца који и даље жели име домена, а домен је и даље доступан, веома је тешко“, рекао је. „Једини начин за раст је обраћање болним тачкама купаца, које реално јесу цена и услуга. Купац ће напустити конкуренцију А на основу износа који плаћа или услуге коју је примио. “

Слика Абхинава Матхура са Намесцо-ом и Симпли логотиповима

Док се Намесцо фокусира на дељени хостинг и имена домена, Једноставно нуди наменске и виртуелне сервере.

Иако једноставно није најјефтиније на тржишту, цене компаније су врло конкурентне. Ако се просто разликује, према Абхинаву, стварајући висок ниво услуге.

Поред тога што гарантира 99.999% продуженог времена мреже и 100% доступност енергије у свом датацентру, Једноставно обећава 10-минутни одговор на подршку карата.

“Ни ти одговори не аутоматизујемо”, рекао је. “Неко ће буквално видети ту карту и одговорити, обично на начин мање од нашег 10-минутног обећања.”

Преко просечни уговори о нивоу услуге награђују купце бесплатним даном хостинг услуга за сваки сат непредвиђеног застоја.

“Нема смисла бојати свог такмичара у црно”, рекао је Абхинав. „Најбоље је обојити се белом бојом. Трудимо се да пружимо најбољу могућу услугу и заиста упознамо своје купце. “

Употреба података за покретање одлука о производима и стварање културе предузећа

Директори Намесцоа и руководиоци Намесцо-а редовно испитују метрике повезане са перформансама сервера и задовољством корисника, рекао је Абхинав, смејући се називајући руководећи тим “огромним штреберима”.

“На податке свакодневно гледамо веома озбиљно”, рекао је. „Уред нашег извршног директора су сви ТВ екрани, а једино што се догађа су графикони и графикони. Он је један од оних чаробњака који само има бројеве. “

Анализа такмичара и разни тестови прате потребе купаца и једноставно перформансе у погледу понуде упоредивих производа, цена и перформанси. Абхинав, Гоогле Аналитицс такође се проширује на Гоогле претраге које откривају шта купци посебно траже и могу управљати начином продаје услуга компаније..

Мишљење засновано на подацима прожима се у целој компанији, а запослени желе да константно побољшавају различите метрике док лансирају нове производе како би задовољили потребе клијената. Једноставно је недавно прихватио испоруку више од 80 нових сервера за које је Абхинав рекао да ће понудити нови спектар услуга купцима.

“Не ради се о нечијим хировима и маштаријама”, рекао је. „Идемо са оним што наши купци траже. Разматрамо много различитих ствари приликом одређивања производа које треба понудити, а то нам чини изузетно узбудљиво време. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map