Hogyan használja a könyvjelző a mesterséges intelligenciát és az oktatást, hogy lehetővé tegye a vállalkozások számára online jelenlét létrehozását és több ügyfelet

TL; DR: A weboldal-készítők többsége sablonokra összpontosít. Ahelyett, hogy a cookie-cutter-tervekre támaszkodna, a Bookmark személyre szabottabb élményt nyújt a felhasználók számára az Artificial Intelligence Design Assistant (AIDA) nevű szoftverrel. Az AIDA segítségével az ügyfelek a vállalkozásukkal kapcsolatos információk (például logó és cím), valamint üzleti vállalkozásukkal és iparágukkal kapcsolatos információk alapján megtekinthetik weboldal-tervezési ajánlásaikat. Ezzel a megközelítéssel a felhasználók kiválaszthatnak egy webhelyet, amely pontosabban rögzíti a márkájukat. Naser Alubaidi, a Bookmark növekedési marketing vezetője ült velünk, hogy beszéltünk a vállalat elkötelezettségéről a kisvállalkozás iránt, a közelgő fejlesztésekről és arról, hogy mi különbözteti meg a Bookmark vállalkozói platformját a többi.


A mesterséges intelligenciára gondolva a „személyes” nem feltétlenül az első szó, amely eszébe jut – különösen a weboldal-készítők piacán. Könyvjelzővel kihívhatja ezt az ötletet egy intelligens weboldal-készítővel, amely személyre szabott webhelyeket hoz létre az ügyfelek számára, és több lehetőséget és ismétlést vehet igénybe, amíg elégedettek az eredménnyel..

A könyvjelző három és fél évvel ezelőtt indult azon az elképzelésen alapul, hogy minden vállalkozás érdemel egy olyan weboldalt, amely ugyanolyan egyedi, mint maga a márka. Az online hozzáférés továbbra is kihívás a kisvállalkozások számára, és még bonyolultabb megkülönböztetni magukat egy különálló weboldallal. Naser Alubaidi, a Bookmark növekedési marketing vezetője szerint, az affiliate marketing hátterével, David Kosmayer vezérigazgató arra törekedett, hogy a kisvállalkozások számára több előnyt nyújtson online jelenlétében..

„Sok kis vállalkozással és vállalkozókkal dolgozott, akik több ügyfelet akarnak szerezni” – mondta Naser. „Látta, hogy a webhelyek hiánya volt az egyik probléma. Voltak megoldások odakint, de mind ugyanazt csinálták. ”

A legtöbb weboldal-készítő sablont kínál, majd segítséget nyújt egyikük kiválasztásában, amely teret hagyhat az eredetiség osztályán. A Bookmark célja, hogy olyan weboldalakat hozzon létre, amelyek eszközként szolgálnak a kisvállalkozások számára, hogy megmutassák szenvedélyüket az általuk elvégzett tevékenységek iránt. Az eredmény egy olyan termék, amely a hagyományos weboldal-készítő koncepciót a fejére fordítja – a Mesterséges Intelligencia Tervezési Asszisztens (AIDA).

Ismerkedjen meg az AIDA-val: a Bookmark mesterséges intelligencia tervezési asszisztense

A mesterséges intelligencia által támogatott tervek kihasználásával az AIDA kiemelkedik a sablon alapú weboldalak készítői közül. Naser szerint a Bookmarknak szerencséje volt egy erős fejlesztőcsapattal, amely képes a dobozon kívül gondolkodni és elhúzni egy ilyen technikailag nehéz koncepciót.

“Azt kellett elvégezniük, hogy alapvetően fordított mérnöki munkát végezzenek – kitalálják, hogyan lehet valamit építeni, amely azonnal képes lenne különböző sablonokat összeállítani, amelyek egy adott vállalkozás számára személyre szabottak” – mondta Naser..

Az AIDA emberi támogatott elemeket és az online módon összegyűjtött adatokat használ arra, hogy előrejelzéseket készítsen arról, hogy mely webhely lenne a legmegfelelőbb egy adott vállalkozás számára. Az ügyfelek bejelentkeznek, és egy listából választanak üzleti típust (jelenleg 750 és növekvő.) Ezután válaszolnak néhány kérdésre, például a vállalkozás nevére, címére és egyéb alapvető információkra..

Az AIDA ezután elkapja ezeket az információkat, egyesíti azokat az internetről gyűjtött adatokkal, megjósolja a legjobb átfogó dizájnt, és létrehoz egy olyan weboldalt, amelyet teljesen az adott vállalkozáshoz igazítanak – akár 60 másodperc alatt is. Ez megismétli a tervezési fázist, egészen addig, amíg az ügyfelek megtalálják a tetszésüket.

“Az AI szoftver azt kérdezi tőled, hogy tetszik-e az Ön által látott formatervezés” – mondta Naser. „Ha igen, akkor végigvezeti a terv szerkesztésének folyamatán. Ha nem, akkor egyszerűen csak arra kéri szoftverünket, hogy hozza létre újra a webhelyet az Ön számára. Addig is folytathatja ezt, amíg elégedett vagy a kiindulási ponttal. ”

Ez csak egy szempont, ahogyan a Bookmark megpróbálja bemutatni a testreszabást a webdesign-ipar számára. A Bookmark továbbra is megismerheti az egyes iparágak weboldalainak kialakítását azáltal, hogy megvizsgálja a felhasználói viselkedést a rendszerükön belül. Amint több információt gyűjt, az AIDA okosabbá és jobbá válik a munkájában, jobb előrejelzéseket ad a színek, betűkészletek, képek, szakaszok és a tervezés egyéb szempontjai tekintetében.

“Pontosan itt akarjuk elérni, hogy minél több kisvállalkozás-tulajdonos kipróbálja ezt, és megkapja a szükséges visszajelzéseket, hogy a következő szintre tudjuk vinni” – mondta Naser. “Még most is nagyon bízunk benne, hogy a rendelkezésünkre álló eszköz ideális azoknak a nem műszaki kisvállalkozásoknak a tulajdonosai számára, akik online jelenlétüket szeretnék építeni és bővíteni.”

Értékteremtés az üzleti növekedést elősegítő e-tanulási tanfolyamokkal

A kisvállalkozások tulajdonosai a Bookmark használatával gyorsan és egyszerűen csatlakozhatnak az internethez. További bónuszként hozzáférhetnek eLearning kurzusokra olyan témákról, mint a SEO és a szociális média marketing, hogy elősegítsék webhelyük üzleti növekedését az interneten.

“Ez az, amit már az első naptól kínálunk.” – mondta Naser. “Visszatérve a nem műszaki kisvállalkozások tulajdonosának felhatalmazására vonatkozó teljes vízióhoz.”

A Bookmark eLearning tanfolyam képernyőképe

A könyvjelző eLearning tanfolyamai a marketingről, a webfejlesztésről és egy vállalkozásnövelésről mindenki számára ingyenesek.

A Könyvjelző csapata úgy találta, hogy sok olyan kisvállalkozó-tulajdonos, akik feliratkoznak egy weboldalra, egy harmadik fél ösztönzi őket, például más cégek hirdetéseit vagy marketinggel kapcsolatos blogokat. Az olyan üzenetek, mint a „weboldal megszerzése és minél több ügyfél lesz”, túlságosan általánosak, de nem adják meg a teljes képet – mondta Naser.

“Az emberek csak megpróbálják megtalálni a legegyszerűbb megoldást egy weboldal megszerzésére, majd egy hónappal később térnek vissza, és nem találják magukat a Google keresési eredményeiben” – mondta Naser. „Megállapítottuk, hogy van egy hatalmas rés. Olyan platformot akartunk, ahol megtanulhatják, hogyan építik fel üzleti vállalkozásaikat, még akkor sem, ha nincs műszaki vagy tervezési háttérük. ”

A könyvjelző tanfolyamai és a kisvállalkozói blog olyan eszközöket ad a vállalkozóknak, amelyek a lehető legtöbbet hozhatják ki az AIDA által nekik létrehozott webhelyből. A hamis hirdetések, amelyeket a kisvállalkozások tulajdonosai gyakran hallanak – és hogy online vásárlóik millióit felfedezik csupán egy weboldal használatával – csalódást okozhatnak. A Bookmark valóság-alapú gyógyszert kínál, és hozzáadott értéket képvisel ügyfelei számára.

“A vállalkozási platformunk segítségével felépíthetik online jelenlétüket, majd megtanulják, hogyan kell megtenni ezt a további lépést, és növelik online jelenlétüket” – mondta Naser..

Az egyetlen hiányzó darab – mondja – a Bookmark környékén egy olyan közösséget épít, amelyet a vállalat megvalósítani szándékozik. Egy ilyen online közösség helyet kínálna a Könyvjelző csapatnak és annak felhasználói számára, hogy összeállítsák a fejüket a legjobb megoldások megtalálása érdekében.

“Ez egy olyan hely, ahol nemcsak hasznos erőforrásokat szolgáltatunk, hanem az a közösségben élő emberek is kölcsönhatásba lépnek egymással és segítenek egymásnak” – mondta Naser..

Az indulás kihívásainak használata a siker ugródeszkaként

Semmi sem megy a terveknek megfelelően, ha részt vesz egy indításban. Miközben a Bookmark látta a növekvő fájdalmak arányát, Naser elmondta, hogy azok a pillanatok, amikor a dolgok kevésbé voltak tökéletesek, lehetővé tették számukra, hogy jobban megismerjék azt, amit csinálnak.

“Jó dolog lehet” – mondta a kihívásokról. „Ez lehetőséget ad arra, hogy kreatívabb legyen. Tegyük fel, hogy valami a fejlesztés végén egy héten belül készen áll, de a fejlesztői csapat becslése szerint egy hónapot vesz igénybe. Megtalálhatjuk a módját, hogy ezt sokkal hatékonyabban, sokkal könnyebben és sokkal jobb eredménnyel érjük el. ”

Naser Alubaidi képe és a Bookmark logó

Naser Alubaidi, a növekedési marketing vezetője szerint, a Bookmark székhelye Torontóban található 2014-ben..

A dedikált és szorgalmas csapattal való együttműködés értékéhez vezet vissza – mondta. A kultúra olyan, ahol az emberek mind hozzájárulhatnak, mind segíthetnek egymás fejlesztésében.

“Ahol néhány ember csak csalódni kezd, vagy csak az utasításokat veszi a jelenlegi helyzetbe, egymásnak kihívásokkal állunk szemben” – mondta Naser. “Minden embertől tanultam.”

A közelmúltban telepített új szerverrel a vállalat méretezhető infrastruktúrát épített ki, amely jobban szolgálja ügyfeleit.

“A vándorló fájdalom néhány órája lehetővé teszi számunkra, hogy körülbelül négy-hat év kellemes növekedést kapjunk” – mondta Naser. „Minden akadály, amelyet átélünk, lecke. Ez egy hatalmas tanulási görbe – néha fájdalmas -, de ha sokat tanul, akkor kitartani kell. ”

Javítások a tervezők és a fejlesztők számára a művekben

Naser növekvő vállalatként elmondta, hogy a Bookmark kisvállalkozások célközönsége valószínűleg kibővül, mivel a vállalat hozzáadja és javítja a különböző funkciókat.

Az egyik fejlesztés lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bizonyos tervezési elemeket, például animációkat hozzáadjanak a weboldal bármely részéhez – a Naser szerint a Bookmark segítségével készített webhelyek javítják a minőséget és az eredetiséget..

A képernyőképeket a könyvjelzővel ellátott webhely-készítőről és az irányítópultról

A Bookmark platform e-kereskedelem funkcióval, SSL tanúsítvánnyal és drag-and-drop szerkesztővel érkezik.

“Ezeket beépítettük bizonyos szakaszokba, de most hozzá fogjuk adni azt a funkciót, ahol valaki könnyen hozzá tudja adni és megváltoztathatja webhelyén szakaszonként” – mondta Naser..

A technológia végén a Bookmark az AI néhány új felhasználását tesztelte a webdesignban, amely új funkciókat kínál a termékükhöz. Például, ha egy cég logót ad hozzá webhelyéhez, az AIDA ajánlásokat adhat a webhelyen alkalmazandó színekre vonatkozóan a logó és a felhasználó iparának alapján.

„Mindezek alapján az AIDA rengeteg színes palettát hozhat létre, amelyek az Ön vállalkozása számára működnek” – mondta Naser. “Ha ezt megtesszük, akkor a tervezőket és a fejlesztőket is megcélozzuk, mivel ez az egyik legnehezebb döntés, amellyel a tervezőknek szembesülniük kell.”

Bár ez a szolgáltatás még mindig a korai szakaszban van, a tesztelés eddig pozitív eredményeket kapott. Naser elmondta, hogy ha a vállalat sikeresen le tudja vonni azt, a Bookmark a weboldal-építőipar egyik legnagyobb szereplőjévé válik, és szélesebb hatással bír.

“Akkor képesek vagyunk vonzza a tervezőket és a fejlesztőket a platformra, hogy weboldalakat építhessenek ügyfeleik számára” – mondta Naser. „Ezt elkezdenek használni, hogy megkönnyítsék munkájukat. Nem csak a kisvállalkozások tulajdonosai számára adunk képességeket; a tervezőket arra is felhatalmazzuk, hogy jobb döntéseket hozzanak. ”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map