Хостинг Цонтроллер: Дизајниран да помогне пружаоцима инфраструктуре и облачним услугама уштедети време кроз аутоматизовано обезбеђивање и управљање

ТЛ; ДР: Хостинг Цонтроллер, лидер на тржишту у услугама аутоматизације од 1999, сада опслужује више од 5000 компанија у око 125 земаља широм света. Његова обједињена контролна табла нуди хибридно решење за хостинг компанија, телцос и провајдере услуга који нуде цлоуд и локалне апликације у окружењу с више станара. Циљ хост хостинг Цонтроллера је остати корак испред на непрестано променљивом тржишту кроз приступачне цене, стратешке развојне технике и менталитет купца.


Хостинг Цонтроллер је пионир интернета. 1999. године, под вођством оснивача и извршног директора Сиеда Науман Хасхми-ја, компанија са седиштем у Торонту довела је до изражаја први светски контролни панел са системом Виндовс – потез који је одјекнуо издањем цПанела, првог управљачког панела са седиштем у Линуку из 1996. године..

Али тим још није завршио трагблазинг. У жељи да Линук кориснике доведе у преклоп, Хостинг Цонтроллер је кренуо на посао. „Почели смо да развијамо и направили смо га централизованом конзолом за управљање и Виндовс и Линук серверима,“ рекао је ВП ВП за развој пословања Бабар Заман.

Хеадсхот контролера хостинга ВП за развој пословања Бабар Заман и лого компаније

Потпредседница пословног развоја Бабар Заман рекла нам је да Хостинг Цонтроллер штеди време захваљујући аутоматизацији.

То је било 2007. До 2008. године, Хостинг Цонтроллер почео је подржавати Екцханге 2007 и СхареПоинт као део свог скупа решења за више станара. И до 2010. године компанија је представила ХЦник, верзију платформе само за Линук. Од 2011. до 2015. године, како је цлоуд цомпутинг стекао пажњу у свету хостинга, Хостинг Цонтроллер почео је подржавати виртуелне партиције на Хипер-В, ВМваре и Ксен.

Данас је Хостинг Цонтроллер прерастао у врхунско решење за аутоматизацију, упоредо са флексибилним дизајном за гледање на мобилним уређајима. Најновија верзија платформе ХЦ10 компаније, добро је заокружен портфељ услуга за Мицрософт Цлоуд Солутион Провидер као и друге пружатеље услуга облака и локалног хостинга.

“Са начином на који Мицрософт мења своје смернице, морали смо да се развијамо у складу с тим”, рекао је Бабар.

Пионир на тржишту сада опслужује више од 5000 купаца у 125 земаља путем хибридног решења за цлоуд и локалне апликације. Уз економичан приступ, развој производа заснован на повратним информацијама купаца и фокусираност на корисничку подршку, Хостинг Цонтроллер жели одржати свој статус размишљања за године које долазе.

Аутоматизирајте га: пружање, наплата, управљање купцима, укрцавање

Аутоматизација је индустријска буззворд током последњих неколико година – и то тачно. Ова технологија има потенцијал за повећање продуктивности, смањење грешака и, на крају, подстицање економског раста.

Хостинг Цонтроллер пружа јединствену контролну таблу за хостинг, дизајнирану да аутоматизује све аспекте пословања пружатеља услуга – укључујући пружање, наплату, мерење, управљање купцима и укрцавање – са једног централизованог интерфејса. Платформа такође олакшава управљање услугама у јавним облацима попут Оффице 365, Азуре и АВС.

„Све што смо развили од 1998. до 2018. године преточено је у јединствену контролну таблу са различитим модулима“, рекао је Бабар. „Инсталирате контролну таблу, а затим додајете различите модуле које желите да користите.“

У том циљу, Хостинг Цонтроллер нуди свеобухватан пакет пословних апликација за домаћинство за аутоматско снабдевање, укључујући Хостед Екцханге, Синхронизацију Ацтиве Дирецтори-а, СхареПоинт, Скипе фор Бусинесс и Динамицс ЦРМ. Као Мицрософт сертификована компанија, Хостинг Цонтроллер специјализован је за аутоматизацију Мицрософтових производа. Поред тога, на контролној табли налазе се интегрисани уобичајени системи наплате, укључујући ВХМЦС.

Графички приказ контролне табле Хостинг Цонтроллер

Хостинг Цонтроллер омогућава корисницима да пружају и управљају читавим низом пословних решења и цлоуд апликација.

“Да сам повезан са било којом индустријом, било веб хостингом, телекомуникацијама или предузећем, користио бих Хостинг Цонтроллер јер штеди пуно времена”, рекла је Бабар. “Уз технологију коју данас имамо, радити ручно ствари је губљење и ресурса и времена.”

Бабар је рекао да Хостинг Цонтроллер стоји одвојено од конкуренције у томе што његова хибридна природа штеди купцима још више времена на врху користи од аутоматизације.

“Не желите да користите две или три различите платформе”, рекао је. „Са хостинг контролером, можете управљати свиме кроз један интерфејс: Можете се пријавити и видети шта се дешава са вашим јавним облаком, локалним решењем, веб хостингом, вашим трошковима и колицином плаћања. “

Хибридно решење за провајдере и услуге у облаку

Бабар нам је рекао да је циљ компаније да оснажи кориснике за спајање података из више извора у више апликација и платформи – стварање јединствене приступне тачке за све операције.

У том циљу, Хостинг Цонтроллер пружа истинску хибридну контролу преко контролне табле за испоруку ИааС-а са хипервисора Мицрософт Хипер-В и ВМваре, као и цросс-платформску подршку за традиционалне веб хостове који истовремено управљају Виндовс и Линук серверима.

“Првобитно смо били посвећени локалним решењима, али извршили смо промену како виртуализација постаје популарнија”, рекао је Бабар. „Сада један претплатник може управљати више услуга путем наше контролне табле, било да има нешто у јавном облаку, локалном или обоје.“

Платформа такође садржи свеобухватан портал за самопослуживање који омогућава разноврсном особљу и одељењима детаљни приступ сопственим интерфејсима. Провајдери такође могу одобрити приступ самопослуживању купцима кроз Н-Тиер корисничку архитектуру платформе, која омогућава управљање за администраторе, препродаваче, суб-препродаваче и клијенте „све до четвртог степена“.

„Купци се могу пријавити за потребе улазног нивоа или као препродавац“, рекао је Бабар. „Тада препродавачи могу имати своје крајње кориснике, а ти купци се такође могу пријавити на контролну таблу да би управљали њиме.“

Захваљујући одзивном дизајну, све се то може постићи на различитим уређајима, од десктопа до таблета и паметних телефона. Бабар нам је рекао да је једноставност употребе значајан приоритет у дизајну платформе. „Наш циљ је био да предузмемо различите задатке који су веома компликовани и омогућимо корисницима да их управљају кроз једну конзолу – и то је велико постигнуће“, рекао је.

Исплатив приступ подржан од стране знања и љубазне подршке

Како конкуренција и даље гужва тржиште тржишта, једно је сигурно: корисничка услуга је од највеће важности. Суочени са бројним опцијама, данашњи купци неће толерисати лошу подршку – само ће прећи на следећег провајдера.

Компаније паметних технологија то схватају и у складу са тим поступају. На пример, Хостинг Цонтроллер има за циљ да усрећи купце кроз неколико ресурса и опција подршке. Клијенти који воле да преузму ствари у своје руке могу се обратити бесплатним форумима компаније који омогућавају корисницима да разговарају о проблемима са особљем Хостинг Цонтроллера и другим клијентима. Алтернативно, могу претраживати стотине чланака базе знања како би пронашли одговоре на често постављана питања; или се упутите на водиче, упутства и водиче доступне путем мрежног система за помоћ компаније.

Графички приказ услуге купца

Компанија има за циљ да осигура задовољство корисника нудећи различите опције подршке погодне за различите кориснике.

Тражите практични приступ? Хостинг Цонтроллер нуди разне планове подршке. Нови купци могу тестирати подршку компаније без икаквих трошкова током периода евалуације од 30 дана. Након 30 дана, тим Хостинг Цонтроллер-а је доступан да креира прилагођени план подршке на основу потреба клијента.

“Ако испробате Хостинг Цонтроллер, једна од главних разлика коју ћете видети је колико смо љубазни, посебно наш тим за подршку”, рекао је Бабар. „Увек идемо на додатну километражу како бисмо помогли нашим купцима.“

Да би помогао клијентима у процесу укрцавања, Хостинг Цонтроллер нуди снажне мрежне програме обуке усмерене како према новијим тако и искусним корисницима. Бабар нам је рекла да сесије помажу корисницима да се упознају са контролном плочом, као и да их едукују о изазовима који су својствени управљању и растућим пословним окружењима на мрежи..

Један корак напријед: стратешки развој и објаве нових производа

Када је у питању развој производа, повратне информације купаца су злато. Али компаније попут Хостинг Цонтроллера не могу се ослонити само на повратне информације приликом представљања нових идеја о производима. На крају дана, њихова је одговорност да буду ауторитативни глас у индустрији која се стално мења.

„Увек дајемо предност ономе што захтевају наши купци, али истовремено имамо свест о променама које долазе, посебно о свим већим променама у Мицрософту“, рекао је Бабар.

На пример, Бабар наводи предвиђања тима Хостинг Цонтроллер-а да ће Мицрософт преселити Оффицеове клијенте у облак, што их је навело да превентивно дизајнирају свој хибридни контролни панел како би се прилагодили јавним облацима и локалним апликацијама у окружењу с више станара..

“То је била промена коју смо очекивали и због тога смо данас ту где смо”, рекао је Бабар. „Ипак су предлози купаца веома важни.“

Следеће на развојном цјевоводу Хостинг Цонтроллер је прегршт нових производа: рјешење за обрачун и надзор за АВС, разне алате за миграцију и опције синхронизације..

„Ови производи, који ће ускоро бити објављени, потпадају под платформу Хостинг Цонтроллер-а, али имају сопствену робну марку“, рекао је Бабар.

Са страшћу за иновацијама, компанија намерава да испуни своју репутацију пионира у индустрији.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map