ИоХост пружа приватност, сигурност и високу доступност клијентима путем анонимног хостинга и оффсхоре пословних услуга

ТЛ; ДР: ИоХост пружа анонимни хостинг и робусне сигурносне алате, истовремено нудећи услуге које поједностављују формирање офшор компанија. Домаћин пружа велику доступност путем својих центара података и нуди 24/7 инжењерску подршку за више од 3.000 клијената. Са сједиштем у Панами, ИоХост је добро позициониран да помогне клијентима у доласцима и оф-барама оф-шор формирања, укључујући регистрацију и подешавање банковних рачуна. За разлику од многих домаћина и регистрара, ИоХост заштита приватности додаје додатне слојеве који гарантују анонимност својих купаца.


Многи се предузетници брину због крађе, злоупотребе или продаје продајних података на мрежи. Годишњи извештај Фондације Елецтрониц Фронтиер открио је појаву неколико значајних питања приватности података у 2019. години која су привукла више пажње глобалном проблему.

За власнике веб локација претње приватности могу почети чим региструју домен, јер њихова имена, физичке адресе, адресе е-поште и телефонски бројеви брзо постају јавни преко ВХОИС базе података. Ти подаци могу стићи у руке нежељене поште, телемаркера или других који би их могли користити у злонамјерне сврхе.

Као резултат тога, многи власници предузећа од самог почетка бирају анонимност на мрежи. ИоХост нуди регистрацију приватног домена и анонимне хостинг услуге које информације чувају као приватне како би се осигурало да треће стране не могу да јој приступе.

Снимка екрана ИоХост понуде

ИоХост нуди решења за власнике предузећа који су забринути због приватности и анонимности.

„Одувек смо се бавили пружањем управо оног што рекламирамо“, рекао је оснивач ИоХост-а Глен Митцхел. „Пружамо потпуно анонимни хостинг. То значи да од клијента који жели да се региструје код нас не захтевамо личне податке, тако да не можемо никога да похрањујемо или делимо. “

Компанија нуди широк спектар услуга поред анонимног хостинга, укључујући наменске сервере, виртуелне приватне сервере (ВПС), па чак и помоћ при формирању офшор компанија..

А ИоХост, са седиштем у Панами, разуме ситнице развоја присутности у мору. Због тога његове услуге укључују помоћ при регистрацији и отварању банковних рачуна као и бесплатне трансфере домена и сајтова.

Од личног пројекта до свеобухватне компаније

ИоХост је почео као лични пројекат 2009. године са једним сервером за веб хостинг. Фокусирала се на анонимни хостинг, приватни веб хостинг и оффсхоре хостинг, али компанија још није била укључена у виртуелне приватне мреже (ВПН) или наменске услуге. Нова питања приватности почињу да се појављују, а Глен је видео да његово постављање хостинга може да попуни нишу пружањем приватног веб хостинга за корпоративне купце.

Али започињање малом и нудећи јефтине планове имало је свој део изазова.

„Такав пословни модел, уз веома јефтине хостинг пакете, може привући купце који нису угледни“, рекао је Глен. „Открили смо да неки људи покушавају да користе наше услуге у различите сврхе него што смо мислили да ће их користити.“

Тај пословни модел такође није био одржив, поготово када је компанија нудила тако робусне услуге и подршку.

„Када продате хостинг за 5 долара, треба вам хиљаде тих клијената, а за њих ћете морати да пружите техничку подршку. Али у то време смо могли да пружимо адекватну техничку подршку за око 100 купаца са свим проблемима који могу имати “, рекао је Глен. „И са 100 веб хостинг клијената на једном серверу, ако један од њих има проблема, осталих 99 ће почети да вас контактира.“

Тако је ИоХост тим одлучио да промени свој пословни модел, прибави спољно финансирање и пређе на пружање професионалнијих услуга, укључујући наменске сервере и ВПС опције.

Те карактеристике привлачиле су нове типове купаца, укључујући маркетиншке компаније и оф-шор компаније – од којих су многе у индустрији криптовалута и блокова ланца. Заузврат, та промена помогла је Глену и његовом тиму да развију ИоХост у поуздан извор за предузећа – и остваре већи РОИ.

Регистрација приватног домена штити податке о власнику

Данас ИоХост нуди врхунску брзу мрежу са светским дометом. То укључује више 10Гбпс веза у центрима података у Холандији и Швајцарској и ДДОС заштиту.

Домаћини професионални тимови за услуге и подршку доступни су 24 сата дневно, за хитне проблеме, а његови инжењери су сертификовани Цисцо и Мицрософт, тако да су у току са трендовима и могућим проблемима.

Снимка екрана ИоХост понуде

Поред анонимног хостинга, ИоХост пружа и низ других решења за приватност и безбедност.

За разлику од многих регистрара приватних домена, ИоХост додаје додатне слојеве заштите како би гарантовао потпуну анонимност корисника. А ИоХост не користи податке о клијентима за регистрацију домена, за разлику од оних који само садрже одређену заштиту над приватним подацима клијента..

Уместо тога, компанија користи своје корпоративне информације за све регистрације појединачних домена и додаје двослојну заштиту приватности информацијама о домену купца..

“Ово уверава да њихови лични подаци никада неће процурити у јавну сферу”, рекао је Глен.

Са управљаном регистрацијом домена, име, адреса и телефонски број клијента остају поверљиви, тако да у ВХОИС бази података нису доступни лични подаци. За потпуно анонимну регистрацију домена, купци не морају да дају личне податке током регистрације, а ИоХост их представља у поступку регистрације.

Домаћин може да региструје готово свако проширење домена, па чак може да пренесе постојеће домене на своју приватну мрежу. Такође може да пренесе целокупну веб локацију купца из своје тренутне компаније за хостинг. Могућности регистрације домена такође могу помоћи купцима да заштите од фривилоусних рекламација.

„Много компанија се рекламира као анонимни / оффсхоре регистар домена, али они пролазе кроз редовне регистраре домена. А те компаније су веома строге у својим политикама кршења ауторских права, рекао је Глен. „А знамо за случајеве када регистратори једноставно обуставе домен због неозбиљних жалби због кршења ауторских права без законског основа. Зато је веома важно да услуге које се оглашавају као анонимне користе само поуздане регистратере који не држе домен / сервер због лажне жалбе или жалбе без законског основа. “

Анонимни оффсхоре хостинг и ВПН решења омогућавају безбедан приступ

Када је ИоХост покренут 2009. године, анонимни и оффсхоре хостинги нису били на памети многим предузећима или појединцима. А компанија је добила мало промета од тих кључних речи у претраживањима на мрежи.

„Колико се сећам, термин„ анонимни хостинг “имао је само нешто попут пет или 10 појављивања дневно“, рекао је Глен.

Али та потражња је брзо расла и ИоХост од тада пружа анонимне оффсхоре хостинг услуге. Њени наменски сервери засновани на Линуку и Виндовс-у одликују се 99,9% радним временом и нуде надзор мреже 24 сата дневно. Виртуелни приватни сервери користе ОпенВЗ и Ксен виртуализационе технологије које омогућавају ИоХост-у да нуди професионалне оффсхоре хостинг кластера.

Компанија је додала ДДОС-у заштићен ВПС са заштитом до 500Гбпс, довољном да ублажи 99,9% напада било које врсте.

Остале ИоХост-ове безбедносне услуге укључују ВПН, удаљену радну површину, удаљену резервну копију и анонимне ССЛ сертификате. Недавно је увео сигурну сигурносну копију услуге удаљеног складиштења у свом центру података Швајцарске. Та сигурносна копија осигурава губитак података ни под којим условима.

Снимка екрана ИоХост понуде

ИоХост нуди обиље пропусне моћи за оффсхоре компаније и може им помоћи да пређу са својих старих хостинг провајдера.

Компанијска ВПН услуга корисницима омогућава сигуран приступ већини канала за саобраћај, укључујући ХТТП, ХТТПС, ФТП, ФТПС, торенте и ВоИП. ИоХост не користи виртуелне сервере за ВПН, већ уместо тога користи високоефикасне Ксеон сервере, сваки спојен на 1 Гбпс уплинк за професионалну, несметану услугу.

Софтвер ОпенВПН Аццесс Сервер и статичка ИП адреса заокружују његове понуде.

ИоХост такође планира додавање гатеваи-а за плаћања и приватних сервера е-поште, јер те потребе и даље расту међу његовом корисничком базом.

„Како се повећава наша сопствена обрада плаћања, покушали смо да се позабавимо тим проблемом“, рекао је Глен. „Суочили смо се са неким проблемима у кориштењу различитих провајдера, па имамо неко драгоцено искуство, и радимо на покретању сопственог пролаза за руковање повећаним количинама плаћања.“

ИоХост: Разгранавање у Гатеваие плаћања и приватне сервере е-поште

Анонимни веб хостинг и оффсхоре хостинг простори непрестано расту од оснивања ИоХост 2009. године. А забринутост потрошача и предузећа због приватности подстакла је то интересовање.

“Сада су људи заиста забринути за приватност”, рекао је Глен. „Дакле, они траже нове изворе веб хостинга где се њихови лични подаци не чувају или не деле или чак нису потребни за регистрацију. А то нам помаже да привучемо још више купаца. “

Компанија је недавно додала несмерене сервере велике пропусности за велика производна окружења. Такође су доступни и сервери са до 28 језгара, 16 хард дискова, 256 ГБ РАМ-а, 10 Гбпс наменским уплинком..

ИоХост користи лекције које је научио као оф-шор компанија – и добра и не тако добра – да боље служи својим клијентима и подржава њихове потребе. И даље остаје искрен и транспарентан са својим купцима, што је пресудни елемент у изградњи поверења.

“На крају ће научити више и разумеће те предмете,” рекао је Глен. „И желимо да они знају да нам могу веровати и да шире реч о томе да смо поуздана компанија која нуди производе који верују.“

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map