Lyndon Faulkner vezérigazgató beszéli a Pelikánt: Hogyan folytatja a vállalat informatikai központú védőtokjainak sorozata a tartósság 40 éves elkötelezettségét?

TL; DR: A Pelican az elektronika és az érzékeny felszerelések csúcskategóriás védőtokjainak globális gyártója. Az eredetileg a SCUBA ipar számára létrehozott Pelican most sokkal nagyobb piacra szállít, hűtőkkel, vészvilágítással és laptoptokkal, sok más tartós ház között. Az informatikai szakemberek számára különösen érdekes a szerver rack termékei, amelyek a hardverek maximális védelmét szolgálják a katasztrófák ellen. Nemrég leültünk Pelndon vezérigazgatóval, Lyndon Faulkner-rel, aki elmondta nekünk, hogyan folytatja a cég küldetését olyan csúcskategóriás termékek szállítása terén, amelyek megóvják legértékesebb tulajdonunkat..


Néhány évvel ezelőtt, dr. Michael Townsend tengerészeti ökológus útra utazott Új-Zéland nyugati partján – egy olyan régióban, amely hírhedt a kemény duzzadása és gyakran kiszámíthatatlan időjárási viszonyai miatt. Mint a sors azt tette volna, egy kisebb baleset miatt a tudós elvesztette a telefonját, számos fontos papírt és egyéb felszerelést tartalmazó pelikán aktatáskát a tengerbe. Michael tudta, hogy az esetet robusztusnak és vízállónak hirdeti, de miután néhány nap elképzelte, hogy vagyonai Kaipara kikötője körül úsznak, végül feladta a reményt.

Egy hónappal a baleset után egy tengerparti furcsa, jégkrém-berakással ellátott tárgyat észleltek a parton. A vágyakozni vágyott egy vastag szennyeződés- és törmelékréteget, és felfedte a nap ellen repülõ két madár logóját. Michael Pelikán esete hiányzott több mint négy hétig.

Miután visszatért neki, Michael kinyitotta az időjárással viselt tokot, hogy felfedezze, hogy annak tartalma, beleértve az okostelefonját, teljesen sérült. Az összes fontos adat, amelyről úgy gondolták, hogy elveszik, az egyenetlen ügynek köszönhetően könnyen helyrehozható.

Ennek eredményeként Michael és kollégái élethosszig hívték a Pelikán tartósságát, és termékeiket a Föld legszélsőségesebb környezetébe vitték, ideértve az Antarktisz durva tundráját..

“Ha megnézzük azt a természetet, amelyben termékeinknek védelmet igényelnek, életmentő lehetnek” – mondta Lyndon Faulkner, a Pelican vezérigazgatója. “Kötelességünk az, hogy továbbra is ennek a minőségnek a figyelembevételével készítsünk termékeket.”

Lyndon Faulkner fejlõdése és a Pelikán logó

Lyndon Faulkner elmondta nekünk, hogy a Pelikán ügyeit a vállalkozások és a fogyasztók számára legfontosabb tárgyak védelmére építették.

A Pelikán termékeket a világ minden tájáról és a különböző iparágakból származó szakemberek bíznak, hogy mindent megvédjenek az érzékeny tudományos berendezésektől a szerverállványokig. Például a hardvervédelem elengedhetetlen az adatközpontok számára, különösen azok számára, amelyeket a hagyományos HDD-k (merevlemez-meghajtók) táplálnak. Bár a merevlemezek továbbra is népszerű választás a RAID konfigurációkban, különösen hajlamosak a meleg, nedvesség és sokk okozta mechanikai meghibásodásokra. Összehasonlításképpen: az SSD-k (szilárdtestalapú meghajtók) kevesebb mozgó alkatrészt tartalmaznak, de ezek továbbra is nagyon érzékenyek az elemek sérüléseire.

Szerencsére a Pelican speciális állványtartókat kínál, amelyek nagy teherbírású és ütésállóak, könnyűek és helytakarékosak. Ezeket az eseteket az adatközpontokban szerte a világon használják webhelyek, adatbázisok és felhők futtatására, bármi is legyen.

A kaliforniai garázsról a globális bővítésig

A Pelikán széles termékskálája a több mint 40 éves terjeszkedés eredménye. 1976-ban Dave Parker és felesége, Arline közvetlenül a garázsukból alapították Pelikánt. A kaliforniai tengerparton nőtt fel, Dave egy régóta búvárkodó scuba rajongó, aki felismerte a szivárgásmentes felszerelések, például tokok és zseblámpák szükségességét..

“Ez egy nagyon egyedi ötlet volt a búvárpiacon, és gyorsan bekapcsolódott és tovább terjedt rajta” – mondta Lyndon. “Az első naptól kezdve jó hírnevet szerzett magának, hogy csak A osztályú termékeket készít.”

Az elkövetkező néhány évtizedben a Parkers számos szabadalmat szerezne meg a termékekre, ideértve a Pelican Float-t – egy könnyű bója rendszert – és a Pelican SabreLite-t, a merülő LED-es zseblámpát, amely hamarosan zászlóshajója lett. Végül a Pelikán márka a csúcskategóriás többcélú tárolási esetek szinonimájává vált.

2004 óta a Pelican a Behrman Capital magántőke társaság alatt működik, és azóta jelentős növekedést tapasztalt. 2008-ban létrejött a Pelican Australia, amely a számos új globális terjeszkedés egyike, valamint a Hardigg Industries, a Pelican legnagyobb versenytársa felvásárlása..

Az ezt követő években a Pelican szélesebb termékskálát bocsát ki, ideértve a poggyászokat, a hőmérsékleten szabályozott konténereket és a mobil eszközök tokjait. Manapság a Pelican az egyik legnagyobb védőtok gyártója, és minden évben folytatja készletének diverzifikálását.

A szakemberek és a fogyasztók értékes termékeinek védelme

A pelikán tokok különféle méretben és kivitelben kaphatók, hogy megfeleljenek az ügyfelek személyes és szakmai igényeinek. Ütésálló és vízhatlan esetekkel a Pelican nyugalmat nyújt az embereknek a világ minden tájáról, különösen azok számára, akik szabadidős utazás vagy munkából ingáznak..

A konténerektől és a dobozaktól eltekintve, a pelikán termékek a hűtő és a zseblámpák közötti távolságot a biztonsági felszereléshez és a bójákhoz vezetik. Egy ilyen széles piaccal a Pelican képes mindent megóvni a személyes vagyontól a professzionális felszerelésig. Egyes iparágakban, például a rendészeti és a gyógyszeriparban, olyan termékek, mint a távoli világítás és a biotermikus tárolók, biztosítják a tisztviselők, orvosok, polgári személyek és a betegek biztonságát.

“Arról szól, hogy megóvja mindazt, amit értékelt” – mondta Lyndon. “Ez a mantra, amellyel megyünk.”

A Pelican szerverállvány-házat gyárt az informatikai piac számára, valamint védőtokot on-the-go eszközökhöz, beleértve az okostelefonokat, a táblagépeket és a laptopokat. A Pelikán nagyobb esetei méretük és hab alakjuk szerint testreszabhatók, biztosítva a laptopok, a külső merevlemezek és más számítástechnikai eszközök illesztését és ütésvédelmét..

Ugyanakkor az okostelefonok és a táblagépek a szigorúan személyes használaton túlra kerültek, és fontos eszköznek számítanak a távoli informatikai dolgozók számára, és a védő esetek még inkább nélkülözhetetlenek. Eközben a Pelican szerverállvány-tartóit arra használják, hogy megvédjék azoknak a kiszolgálóknak a távoli elérését. Az állványtartókat nehéz körülmények között, például katonai övezetekben is alkalmazzák.

“Most a helyszínen kiszolgálókat használnak audioinformációk tárolására és a kellékek összehangolására” – mondta Lyndon. “Mindezt kifinomult berendezésekkel végzik, és mindezt védeni kell.”

Speciális tervek, amelyek biztosítják a védelmet és a hosszú élettartamot

Míg a Pelican nagyobb tokjai lenyűgöző tárolási sokoldalúságot kínálnak, kisebb, speciális tokjait a könnyűbb védelem érdekében tervezték. Kis méretük ellenére ezek a tokok ugyanazokat a tervezési elveket és építési tulajdonságokat tartalmazzák, mint a Pelikán nagyobb ügyeiben.

“Nem akar nagy méretű tokot táblagépekhez, iPhone-okhoz és Samsung készülékekhez – szeretne egy egyszerűbb tokot, amely még mindig megvédi őket, ha leesnek vagy akár elmerülnek” – mondta Lyndon. “A Pelikán DNS-ét továbbra is ebben a csoportban tartják, de hihetetlenül gyors órasebességgel működik.”

Mivel az okostelefonok és a táblagépek borításai jelentős és folyamatosan változó piacok, ezeket a termékeket külön tervező csapat kezeli.

“Ha a fogyasztói elektronikai térre nézzünk, a termék eltarthatósága akár két év is lehet” – mondta Lyndon. “Van egy teljesen elkötelezett csapatunk, amely lépést tart a jövőbeli eseményekkel, és gondoskodik arról, hogy a Pelikán DNS-ét felhasználják a tervekben.”

Tokok állnak rendelkezésre a népszerű kiadásokhoz, például a Samsung Galaxy telefonokhoz és az iPadokhoz, valamint a kevésbé általános termékekhez, például az LG telefonokhoz. Míg a mobil eszközöket az egymást követő modellek folyamatosan elavulttá teszik, a pelikán esetek fizikai hosszú élettartamukat messze meghaladják a gyártók és a fogyasztók elvárásainak..

Az út előre: folyamatos elkötelezettség annak védelme érdekében, ami a legfontosabb

1976 óta a Pelican folyamatosan bővül, új termékekkel egészíti ki katalógusát, és világszerte elismert szerepet tölt be. Korábbi bővítései között szerepelt a Peli Products család, amelyet 1997-ben indítottak Pelikán európai fiókjaként. A közelmúltban a Pelican értékesítési irodákat nyitott a távoli piacokon, többek között Izraelben, Dél-Koreában és Dél-Afrikában.

Az iparágot meghatározó tartósságával a Pelikánt a kormányzati szervek és a bűnüldöző szervek bízják meg a legmodernebb felszerelések védelme és a polgárok biztonságának biztosítása érdekében. Az informatikai világban a Pelikán ügyei és a szerverállvány-tartók védik az értékes adatokat, amelyekre a kórházak és pénzügyi intézmények támaszkodnak. Személyes életünkben a pelikán esetek az értéktárgyakat biztonságban tartják, az utazási készleteket pedig munkaképes állapotban tartják.

„Ha olyan oldalt vásárol, amelyet valóban meg akar védeni, akkor vásároljon Pelikán tokot” – mondta Lyndon. “Nem számít a helyzet, a Pelican védi a legfontosabbat.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map