Muhammad Hamza vállalkozó a Korlátlan Hosting ügyfélközpontú megközelítését osztja meg a megosztott, felhő és játékszerver-tárhely biztosításában.

TL; DR: A 2016-ban alapított egy 16 éves vállalkozó, a játék iránti szenvedélye, a Limitless Hosting gyorsan átérett egy megosztott, felhő és játékkiszolgáló-szolgáltatóvá. Noha a pakisztáni székhelyű vállalat éppen ünnepelte második évfordulóját, az egész világon már magánszemélyeket, induló vállalkozásokat és már működő vállalkozásokat szolgál fel. A havi mindössze 50 centtel kezdődő tervekkel, amelyeket folyamatos, tájékozott támogatás támogat, a Limitless Hosting a következő években folytatni kívánja sikeres növekedési pályáját..


16 éves korában Muhammad Hamza megalapította a Limitless Hosting szolgáltatást, hogy ingyenes játékszervereket biztosítson egy 5 dolláros VPS-től, amelyet vásárolt..

17 éves korában elkezdte prémium webtárhely nyújtását mindössze havi 50 centért.

Ma, 18 éves korban Muhammad kibővítette a társaságot megosztott, felhőalapú és játékszerver-kiszolgálóvá, több mint 300 ügyfél számára. És 19-re szándékozik még legalább 700-at kiszolgálni.

Korlátlan tárhely logó

A Limitless Hosting-t 2015-ben alapította egy fiatal játékrajongó, üzemeltetési szolgáltató.

“Ez egy folyamatos utazás” – mondta Muhammad. Teljesen önálló volt, és oktatóanyagokból, fórumokból és blogokból szerzett ismereteket olyan társaság létrehozására, amely ma magánszemélyeket, bloggereket, bűnüldöző szerveket és létrehozott vállalkozásokat szolgál fel..

Noha a társaság továbbra is a játék gyökereit a Counter-Strike 1.6, a San Andreas Multiplayer és a Multi Theft Auto számára optimalizált hostolási tervekkel tiszteletben tartja, bevételeinek 80% -a most web hostingból származik. A cég cPanel webtárhelyet kínál adatközpontokból az Egyesült Államokban, Európában és Szingapúrban, valamint megfizethető, kiváló minőségű felhőkiszolgálókat Intel processzorral.

99% szerver Uptime és az árak havonta 50 centnél kezdődnek

Havonta 50 cent – a játék automatából származó goromba labda ára – a Limitless Hosting megosztott tárhelyet kínál 1 GB lemezterülettel, 50 GB sávszélességgel, egy kiegészítő domainkel és öt MySQL adatbázissal..

“A havi 50 cent csomagunk a leghíresebb, és eleinte növelte cégünk eladásait” – mondta Muhammad. “Még mindig biztosítjuk. A csomag specifikációi meglehetősen alacsonyak, de ezt megtesszük annak érdekében, hogy stabil szolgáltatást nyújtsunk és magas üzemidőt biztosítsunk lenyűgöző áron. ”

A további forrásokat kereső ügyfelek mindig frissíthetnek egy 1,40 dolláros havi tervet 5 GB lemezterülettel, egy 2,50 dolláros havi tervet 10 GB-os terméken, vagy egy három hónapos havi tervet 15 GB-os frissítéssel. Havonta 5 dollárért a társaság legátfogóbb csomagja 20 GB lemezterületet és 500 GB sávszélességet kínál, valamint korlátlan kiegészítő tartományokat, aldomaineket és MySQL adatbázisokat kínál.

Ikonok, amelyek 2 év szolgálatot, 99% szerver üzemidőt és 50 centes árat ábrázolnak

Szoros a készpénz? A vállalat kezdőterve havonta két negyedévben lehet a saját.

Nem titok, hogy az SSL tanúsítványok minden webhely kötelező elemei. Ha még nem rendelkezik, a Google megjeleníti a „Nem biztonságos” figyelmeztetést az URL-sávban – ez határozottan rossz megjelenés a mai biztonság szempontjából fontos online környezetben. Az ügyfelek böngészőjéből a vállalati szerverre küldött adatok titkosításával az SSL tanúsítványok megóvják a webhely látogatóit, és az üzleti vállalkozások számára elsődleges prioritásnak kell lennie..

A Korlátlan Hosting miatt ez a biztonsági intézkedés szellőzővé teszi az ingyenes tanúsítványokat a Let’s Encrypt társaság révén, amely egy „biztonságosabb és a magánélet tiszteletben tartó webének létrehozására törekszik”. Csak egy másodpercig tartó, néhány másodpercig tartó telepítési szolgáltatással nincs oka a webhely látogatói védelmének.

Megfizethető, kiváló minőségű felhő-kiszolgálók 14 helyről

Milliószor hallottad már: A host-piac nagyon telített. Például 2018-ban a felhőalapú számítástechnika és a tárhely ipar becslések szerint körülbelül 118 milliárd dollárt ér. Az ilyen szintű verseny mellett az olyan vállalkozásoknak, mint a Limitless Hosting, nincs más választásuk, mint a különbség.

“A piacon való verseny érdekében nagyon megfizethető tervekkel és személyes szolgáltatásokra is alkalmasak a legnagyobb cégekig” – mondta Muhammad. “Nagyszervezeteknek 14 különböző helyszínen is vannak kiszolgálói. 8 dollárból indulnak és 60 dollárból érkeznek. Minden különböző igényt kielégítünk. ”

Kiváló minőségű felhő-kiszolgálók hirdetési szalaghirdetése

A Korlátlan Host felhőkiszolgálói teljes root hozzáférést és fejlett DDoS védelmet tartalmaznak.

Az összes felhőkiszolgálót a fizetés után azonnal beállítják, és a teljes szerverkezeléshez teljes root hozzáférést tartalmaznak. Az ügyfelek számos operációs rendszer közül választhatnak – beleértve az Ubuntu, Debian, CentOS és Fedora szolgáltatásokat -, és a biztonsági mentési szolgáltatások havonta mindössze 3 dollárért elérhetők..

Az elosztott szolgáltatásmegtagadási (DDoS) támadások, amelyekben az internetes bűnözők több rendszert használnak a túl nagy forgalmú hálózat elárasztására, túlságosan általánosak. Egy nemrégiben készült tanulmány szerint a globális támadások száma jelentősen megnőtt 2018-ban, a leghosszabb támadás több mint 12 napig tartott.

Az ügyfelek védelme érdekében az ilyen fenyegetésektől a Limitless Hosting alapvető DDoS védelmet biztosít minden felhőkiszolgálón ingyenesen. De a hackerek mindig keresik a módját, hogy ezeket a támadásokat erősebbé tegyék. A magasabb szintű fenyegetésekkel szembeni védelem érdekében a Limitless Hosting fejlett DDoS védelmet nyújt 10 Gbps-ig, havonta 15 dollárért.

Félig kezelt, SSD-alapú, kis késleltetésű játékkiszolgáló-tárhely

Az erőforrás-igényes játékmenetnél az SSD-k értékes a gyors betöltési idő biztosításában és az általános teljesítmény növelésében. Ismertek arról is, hogy csökkentik a rövid szüneteket, úgynevezett csatolások, amelyek akkor következnek be, amikor egy játék nem képes gyorsan elhozni eszközöket a merevlemezről.

A Limitless Hosting ismeri a játékkiszolgáló tárolását; elvégre, itt kezdte a társaság. A legjobb teljesítmény biztosítása érdekében a társaság az összes játékszerverére SSD-ket használ. A több helyen található globális hálózat lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy közeli kiszolgálót válasszanak az alacsonyabb késleltetés érdekében.

A társaság a szervereket is figyeli a legalább 99% -os rendelkezésre állás biztosítása érdekében, félig kezelt támogatást nyújtva a teljesítményhez kapcsolódó problémákhoz, amennyiben állásidő jelentkezik. Ezenkívül a Limitless Hosting fejlett játékvezérlő panele több nyelven elérhető, és automatikusan újraindul, ha a szerver összeomlik..

Banner hirdetési játék szerver tárhely

A társaság játékszervereit számos népszerű játék számára optimalizálták.

Bónuszként a társaság olyan népszerű játékokra optimalizált játékkiszolgálókat kínál, mint például a régóta kedvenc Counter-Strike 1.6. A Korlátlan tárhely a San Andreas Multiplayer és a Multi Theft Auto számára testreszabott terveket is telepít. Mint a cég web hosting szolgáltatásánál, az élő csevegés támogatása 24 órán keresztül elérhető, és a csapat örömmel készít egyedi csomagokat az egyéni igények alapján.

A webtárhelyen és a szerencsejáték-közösségeken belül is a Limitless Hosting az új ügyfelek vonzásától függ a szóbeszéd marketingjétől. “Alacsony szinten tartjuk a marketing költségvetést, hogy szolgáltatásunk nagyon stabil maradjon” – mondta Muhammad. “Pénzünk nagy részét a szerver karbantartására költjük.”

Kutatáson alapuló termékfejlesztés és következetes támogatás

Az ügyfélszolgálat befolyása a házigazda alsó sorára vitathatatlan, ha figyelembe vesszük, hogy az amerikai fogyasztók 44% -a másutt vállalkozik, ha rossz szolgáltatást kapott. A legfrissebb jelentés szerint a tendencia hamarosan nem lassul: 2020-ra az ügyfelek tapasztalatai várhatóan fontosabbak lesznek, mint az ár vagy akár a termék maga.

A Limitless Hosting mögött álló csapat felismeri, hogy egyetlen negatív ügyfélszolgálati interakció jóvoltából el tudja távolítani az ügyfelet. “Csapatunk legnagyobb eredménye az, hogy ügyfélszolgálatunkat következetesen tartjuk” – mondta Muhammad.

Noha a társaság technikailag menedzsellen szolgáltatásokat nyújt, Muhammad azt mondta nekünk, hogy soha nem fordít le rászoruló ügyfelet. Keményen dolgozott az ügyfélkör felépítésében, és nem szándékozik senkit elveszíteni. “Még akkor is, ha egy ügyfél menedzselt megoldást kér, akkor nincs probléma megválaszolni kérdéseiket” – mondta. “Soha nem utasítjuk el ügyfeleink kérését, és soha nem vagyunk durvaak.”

Muhammad szerint a csapat órákat szentel olyan népszerű tárhelyfórumok súrolására, mint például a WebHostingTalk és az LowEndTalk, hogy tájékoztassa a termékfejlesztést. “Van egy speciális csapat, amely aktív a web hosting fórumokon, és szó szerint elolvassa az összes szálat, hogy megnézze, mit keresnek az ügyfelek és milyen termékeket kell fejlesztenünk” – mondta..

Ha Muhammad 19 éves korig kifejlesztette ezt az alapos rendszert, képzelje el, hol lesz még öt év múlva.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map