Një dashuri për bizneset e vogla: Themeluesi Pablo Fuentes se si sistemi i plotë i marrjes në punë i provuar i ndihmon SMB-të Mbarëkombëtar Kurseni kohë dhe para

TL; DR: E themeluar në vitin 2009 nga një kitarist blues me një pasion për të ndihmuar bizneset e vogla, Proven është në një mision për të lehtësuar përpjekjet për punësim për ndërmarrjet në rritje në të gjithë SH.B.A. Programe me qira të përballueshme dhe të fuqishme të kompanisë lejon përdoruesit të postojnë në borde pune të shumta, të ndjekin aplikantët dhe të monitorojnë performancën, midis veçorive të tjera të kursimit të kohës. Përmes mjeteve dixhitale të marrjes në punë, përmbajtjes unike dhe mbështetjes së njohurive të klientit, Provuar po u ofron SMB-ve një burim gjithnjë në rritje të burimeve të destinuara për të lehtësuar pikat e zakonshme të dhimbjes.


Pablo Fuentes njeh pronarët e bizneseve të vogla të Amerikës – me të vërtetë.

Gjatë vitit të kaluar ose më shumë, ai ka vënë më shumë se 10,000 milje në kamionin e tij ndërsa udhëtonte në vend për t’i intervistuar ata për podcast-in e tij: Tregime të Luftës për Biznesin e Vogël. Shfaqja javore merr në zemër pronësinë e biznesit përmes tregimeve të vërteta të sipërmarrësve, nga pronari i një dyqani berber me temë MMA në New Mexico deri te themeluesi i një qendre holandeze holistike në Ohio.

“Bizneset e vogla janë shpirti i Amerikës,” tha Pablo. “Kjo është arsyeja pse unë godita në rrugë me qenin tim dhe kitaren time – për të theksuar dhe siguruar vlera për bizneset në rritje.”

Si Themelues dhe CEO i Proven, një mjet gjithëpërfshirës i marrjes në punë në internet i krijuar posaçërisht për SMB, podcast-i i Pablo është më shumë sesa një hobi – ai siguron një pasqyrë të vlefshme për problemet e sakta me të cilat përballen klientët e tij.

Themeluesi i Provuar dhe CEO Pablo Fuentes dhe headshot

Themeluesi dhe CEO Pablo Fuentes na tha që Proven ka një gisht në pulsin e SMB-ve të sotme.

“Ne u shërbejmë mijëra SMB-ve në mbarë vendin,” tha ai. “Ndërsa ka shumë sisteme për ndjekjen e aplikuesve dhe bordet e punës për ndërmarrjet më të mëdha, nuk ka shumë që janë super të dedikuara për bizneset e vogla.”

Themeluar në vitin 2009 për të ndihmuar punëkërkuesit të aksesojnë mundësitë e punësimit përmes tekstit, Provuar tani përpiqet të kuptojë vështirësitë e klientëve të tij dhe të formulojë zgjidhje softuerike në përputhje me rrethanat. Nëse kjo nënkupton përmirësimin e vazhdueshëm të mjetit të saj të fuqishëm të punësimit, ofrimin e shërbimit të personalizuar të klientit, ose sigurimin e përmbajtjes me vlerë, falas, Provuar është në një mision për të ndihmuar bizneset në zhvillim të gjejnë sukses.

Posto tek bordet e shumëfishta të punës, ndjek aplikantët dhe monitoron performancën

Provuar është i përkushtuar për të ndihmuar SMB-të të lehtësojnë sfidat e punësimit në mënyrë që ata të kthehen të bëjnë atë që ata duan. “Ne kemi mjete të thjeshta por shumë të dobishme që i lejojnë njerëzit të kalojnë procesin e marrjes në punë pa mjetin që të shkojnë në rrugën e duhur,” tha Pablo. “Shumë herë pronarët e bizneseve të vogla shiten sisteme që nuk u duhen, sinqerisht.”

Procesi është i thjeshtë – shkruaj një post pune, dërgoje në borde pune të shumëfishta me një klik dhe marr njoftime me email kur aplikojnë kandidatët. Pasi të jeni gati t’i takoni ata, mjetet e marrjes në punë të Provës bëjnë që të kontaktoni punonjësit e ardhshëm dhe të vendosni intervista një fllad. Softueri madje siguron një pult të performancës që i lejon pronarët e bizneseve të monitorojnë popullaritetin e vendeve të tyre të punës.

“I gjithë procesi zgjat 90 sekonda, për sa kohë që keni një post pune,” tha Pablo. “Ju e vendosni atë në sistem, zgjidhni bordet që dëshironi të arrini, paguani, dhe më pas po jetoni dhe merrni aplikime për punën tuaj.”

Leximi i banderolës "Prezantimi: Sistemi i punësimit të plotë prej 5 $"

Sistemi i Ndjekjes së Parashtruesve të Provuar të Provuar është vetëm $ 5. Kompania mban kostot poshtë duke rishitur listat e vendeve të punës në bordet e tjera.

Ka një tarifë një herë për të përdorur Sistemin e Ndjekjes së Aplikantëve dhe postimet e punës janë paguar-si-ju-shkoni. “Tarifa jonë e njëhershme prej 5 $ siguron një sistem ndjekjeje të aplikantit që është ekuivalent me sistemet që njerëzit blenin nga 5,000 deri në 10,000 dollarë në vit,” tha Pablo.

Provuar mban tarifat e ulëta duke shitur listat në bordet e tjera të punës. “Si shitës, ne jemi në gjendje t’u japim klientëve këto marrëveshje dhe ende të fitojnë para,” tha Pablo.

Ai ka vërejtur që industria po largohet nga bordet e lira të punës në vitet e kaluara. “Në përgjithësi, ato nuk janë më shumë efektive,” tha Pablo. “Modeli është ndryshuar në pothuajse një tryezë tregtare ku ju në të vërtetë blini dhe shesni klikime dhe ndihmoni njerëzit të gjejnë posaçërisht kandidatë për lloje specifike të punës.”

Përkushtuar për ofrimin e shërbimit të personalizuar dhe të hapur të klientëve

Rëndësia e rritjes së marrëdhënieve me klientët nuk humbet tek Pablo. Everydo ditë, ai bën thirrje telefonike personale për çdo klient të ri të Provuar, duke ofruar mbështetje dhe duke u përpjekur të kuptojë sfidat e tyre. “’Shtë për të dëgjuar klientin dhe për të kuptuar se si të bëhet më mirë,” tha ai. “Rafinimi i metodave tuaja është një proces i pafund.”

Bërja e 10 deri 30 telefonatave në ditë mbi objektivat e rregullt të biznesit nuk është detyrë e lehtë, por për Pablo, është koha e kaluar mirë. “’Shtë shumë thirrje, por kur të merrni kohën për të arritur, kjo tregon që ju keni kujdes dhe ndihmoni njerëzit të lidhen me markën tuaj,” tha ai.

Ai gjithashtu ofron një mundësi për të ofruar këshilla për SMB që kërkojnë të rritin aplikantët për punë. “Ne përpiqemi të përdorim përvojën tonë 10-vjeçare për të ndihmuar njerëzit,” tha Pablo. “Ne duam t’i edukojmë njerëzit; ne duam t’i bëjmë ata të suksesshëm. “

Banner lexon "Një ndalesë për marrjen në punë të biznesit të vogël."

Provuar synon të udhëheq klientët përmes procesit të marrjes në punë dhe të ofrojë këshilla praktike gjatë rrugës.

Qëllimi i kompanisë është të udhëzojë klientët përmes ciklit jetësor të projekteve të tyre dhe më gjerë. Pablo na tha që ai kohët e fundit thirri shefin e burimeve njerëzore në një biznes restoranti vetëm për të hyrë brenda. Pas disa bisedave të vogla, ai e pyeti se si funksiononte shërbimi dhe nëse ajo kishte nevojë për ndonjë ndihmë.

“Ajo në të vërtetë kishte lënë restorantin për një biznes të ri të vogël dhe donte të nënshkruante grupin e saj të ri edhe me ne,” tha Pablo. Ky lloj ndërveprimi është ajo për të cilën përpiqet ndërmarrja – një qasje afatgjatë ndaj shërbimit ndaj klientit që përfundimisht çon në mundësi të reja biznesi.

Një kulturë e qëndrueshmërisë dhe përgjegjësisë që nxit cilësinë

Pasi është vendosur në San Francisko, Proven tani po mundësohet nga një fuqi punëtore në distancë, duke lejuar stafin të bëjnë punën që ata duan në vendet që i bëjnë ata të lumtur. Për Pablo, një kitarist blues, ai vend është Austin – një qytet i pasur me kulturë që shpesh quhet “Kryeqyteti i Muzikës Live të Botës”.

“Nëse stafi juaj është i largët, duhet t’u besoni atyre dhe nëse nuk mund t’u besoni punonjësve tuaj, nuk duhet t’i keni ata në ekipin tuaj në radhë të parë,” tha ai. “Njerëzit gabimisht barazojnë duke ulur para kompjuterit me punë progresive, dhe shumë herë nuk është e vërtetë.”

Ekipi mbledh disa herë në vit për “Proven Live”, një mundësi ndërtimi ekipi të organizuar në qytete të ndryshme që ndihmon punonjësit e largët të njihen me njëri-tjetrin ndërsa forcojnë vizionin e përgjithshëm të kompanisë. Pasi të kthehen në shtëpi, punonjësit mbajnë komunikimin përmes mjeteve të bashkëpunimit si Slack dhe Google Hangouts.

Qasja gjithëpërfshirëse e provuar ndaj angazhimit të klientit është gjithashtu i ndërgjegjshëm për shëndetin fizik. Kompania paguan për anëtarësimin në palestër dhe inkurajon punonjësit të kushtojnë kohë për kujdesin për veten. “Ne e dimë se është gjëja më e rëndësishme – ka raste kur ju e kuptoni,” Unë duhet të shkoj në palestër ose jiu-jitsu, sepse këto janë gjërat që më ndihmojnë të qëndroj i shëndetshëm dhe të jem produktiv pjesën tjetër të kohës, ” Tha Pablo.

Punonjësit e shëndetshëm dhe produktivë janë më të përshtatshëm për të siguruar që Dëshira mund të përmbushë – madje edhe t’i tejkalojë – pritjet e klientit.

“Një nga gabimet e mëdha në lidhje me kompanitë e softuerit është pasi të keni ndërtuar produktin, ju jeni bërë,” tha Pablo. “Realiteti është se gjithmonë ka diçka që duhet të shkulet, fiksohet ose përmirësohet, dhe në momentin kur ndaloni të jeni të ndërgjegjshëm për këtë, biznesi juaj do të fillojë të bie.”

Një mision i gjerë për të ndarë praktikat më të mira në pronësinë e biznesit të vogël

Pablo ka plane të mëdha për të ardhmen e kompanisë. “Në vijim, ne do të jemi në gjendje të ndihmojmë bizneset e vogla në një mënyrë që tejkalon gjithçka që ne po bëjmë sot,” tha ai. “Unë nuk jam në biznesin e transaksioneve një herë. Unë dua të krijoj marrëdhënie me klientët tanë. “

Kolazhi që përfaqëson podcast-in e kompanisë

Blogu i Provuar synon të sigurojë gjithçka që SMB-të duhet të marrin vendime të mëdha për marrjen në punë.

Duke vepruar kështu, Pablo shpreson të forcojë reputacionin e Proven si një markë të besueshme në komunitetin SMB. Në këtë drejtim, ai është veçanërisht krenar për blogun e kompanisë së tij, i cili siguron njohuri të brendshme për gjithçka nga podcast-et më të larta të biznesit për të gjetur sistemin më të mirë të ndjekjes së aplikantëve. Alsoshtë gjithashtu aty ku do të gjeni podcast-in e Ndërmarrjeve të Vogla të Ndërmarrjeve të Vogla.

Po kërkoni më shumë? Pablo është duke botuar një libër të mbushur me mësimet që ka mësuar gjatë rrugës. “Me kalimin e kohës, krijimi i përmbajtjes origjinale që ndihmon bizneset e vogla të kryejnë operacionet e tyre, do të tërheqin më shumë klientë,” tha Pablo.

Nga perspektiva e produktit, Provuar do të vazhdojë të lustrojë programin ekzistues të marrjes në punë. “Prioriteti ynë i menjëhershëm është të sigurohemi që njerëzit janë të kënaqur me produktin,” tha ai. “Nga referimet dhe rritja që kemi parë kohët e fundit, duket se njerëzit janë të kënaqur me sistemin – dhe ne duam ta mbajmë atë në atë mënyrë.”

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map