Një pikë e vetme e përgjegjësisë: Zgjidhjet IT OneNeck nxisin transformimin dixhital përmes një portofoli të ndryshëm të infrastrukturës

TL; DR: OneNeck IT Solutions është një organizatë e drejtuar nga një qëllim dhe parime që beson në fuqinë transformuese të udhëheqësit të teknologjisë. Portofoli i saj i infrastrukturës dixhitale, sigurisë, IT hibrid, modernizim i aplikacionit dhe shërbimeve shumë-cloud, të mbështetur nga marrëdhëniet strategjike me partnerët kryesorë në industri, është krijuar për të mbështetur klientët e saj në çdo fazë të evolucionit të tyre të IT. OneNeck përqafon rolin e saj si një grup shtesë i duarve të aftë dhe investon në talentin strategjik dhe teknik për të ndihmuar klientët e saj të ekzekutojnë axhendën e tyre tradicionale të IT duke u përqëndruar në mbështetjen dhe transformimin e operacioneve të brendshme, si dhe rezultatet e përqendruara në biznes që mund dhe duhet të lidhen me axhenda e IT.


Kur ekipi udhëheqës në Telefon dhe Sistemet e të Dhënave, Inc (TDS) u vendos në 2010 për të ndërtuar atë që është tani OneNeck IT Solutions, ajo e dinte se një kombinim i fuqishëm i lojtarëve të energjisë do të bënte për një kompani fituese. Kjo është arsyeja pse, përmes blerjeve, kompania e rriti skuadrën e saj në mënyrë strategjike dhe me qëllim – kurimi i një force të fortë të IT.

Logoja OneNeck

OneNeck siguron shërbime informatike nga fundi në fund me një pikë të vetme përgjegjësie.

Fuqitë e tyre të kombinuara, kompania u shfaq si OneNeck IT Solutions – një ofrues gjithëpërfshirës i zgjidhjeve hibride, multi-cloud të klasës së ndërmarrjeve për ndërmarrjet e mesme dhe ato në zhvillim. “Pesë kompani të ndryshme u mblodhën midis Marsit 2010 dhe Shtator 2014, duke sjellë aftësi unike në tryezë dhe duke krijuar një lojë të suksesshme të infrastrukturës dixhitale,” tha Terry Swanson, President dhe CEO i OneNeck IT Solutions.

Sot, OneNeck vazhdon të përdorë perspektivat e ndryshme dhe pikat e forta për të ofruar portofolin e tij të gjerë. Kjo i lejon kompanisë të përshtatë shërbimet e saj për nevojat e ndryshme dhe komplekse të klientëve, kudo që janë në udhëtimin e tyre për transformimin e TI. Me një tubacion produktesh dhe shërbimesh të reja gati për lëshim, OneNeck po gjen edhe më shumë mënyra për të ofruar vlera si një zgjerim i ekipeve të IT në të gjithë botën..

Zgjidhje nga fundi në fund, të përshtatura për nevojat dalluese dhe komplekse

Emri dallues i kompanisë, OneNeck IT Solutions, u jep një mesazh të fuqishëm klientëve. “OneNeck përfaqëson një pikë të vetme të përgjegjësisë,” tha Terry. “Konsumatorët mund të vijnë tek ne për një grup të gjerë zgjidhjesh teknologjike, dhe ne funksionojmë si një burim – duke ofruar atë që premtojmë në marrëdhëniet tona dhe marrëveshjet e nivelit të shërbimit.”

Terry tha se bizneset kanë nevojë për një themel të fortë dhe të sigurt IT për t’i mbështetur ata në mes të një hapësire teknologjike në zhvillim të shpejtë. Sot, ka më shumë zgjedhje për të bërë se kurrë më parë kur bëhet fjalë për platformat.

Ulja e kostove, përmirësimi i performancës, rritja e rezultateve

Kompania ndihmon klientët të përcaktojnë rrugën më të mirë përpara përmes infrastrukturës dhe shërbimeve të modernizuara.

“Ka mundësi tradicionale për ambiente, re, dhe mundësi SaaS; e gjithë bota e zgjedhjes dhe kompleksitetit është përshpejtuar në pesë-plus vitet e fundit, “tha Terry. “Për të dalluar dhe arritur sukses në këtë mjedis, klientët kanë nevojë për një themel që mund t’i ndihmojë ata të përshpejtojnë, përshtaten, dhe pastaj të drejtojnë transformimin dixhital që u nevojitet për të mbetur relevant dhe konkurrues.”

Me kalimin e kohës, OneNeck ka parë barrën e ndërtimit, mirëmbajtjes dhe sigurimit të këtij fondacioni, kryesisht mbi udhëheqësit e teknologjisë, të cilët luftojnë në disa raste për të balancuar idetë inovative, me pamje të mëdha me kërkesat e përditshme që mbajnë biznesin dhe funksionojnë..

“Ne e shohim atë edhe më gjithëpërfshirëse në hapësirën mes ndërmarrjeve dhe ndërmarrjeve në zhvillim, ku klientët kërkojnë shumë nga aftësitë që kanë llogaritë e ndërmarrjeve të mëdha për sa i përket teknologjisë dhe disponueshmërisë së lartë,” tha Terry. “Por ata nuk kanë domosdoshmërisht gjerësinë e aftësive, njerëzve ose buxheteve për ta tërhequr atë. Këtu hyjmë. “

Një partner neutral i IT që do t’ju takojë ku jeni

OneNeck punon ngushtë me bizneset për të kapërcyer hendekun midis strategjisë dhe ekzekutimit duke fituar një kuptim të plotë të mjedisit aktual të IT, sfidave dhe qëllimeve të klientit. Kjo qasje ndaj shërbimeve të menaxhuara i lejon kompanisë të takojë klientët atje ku ata janë për sa i përket udhëtimit të tyre teknologjik dhe i ndihmon ata të zgjedhin ato që kanë tashmë dhe të shtojnë shërbime të reja aty ku është e nevojshme.

“Ne mund të ndihmojmë gjatë rrugës si një grup shtesë i duarve të aftë për t’i ndihmuar ata të shkojnë nga A në B”, tha Terry. “Në mënyrë tipike, ne do të fitojmë besimin e klientëve në mënyrë graduale duke i ndihmuar ata me një pjesë të projektimit, vendosjes ose administrimit të shërbimeve të tyre të teknologjisë – dhe ne do ta bëjmë atë me ritmin e tyre.”

Nga atje, OneNeck është në dispozicion për të ndihmuar bizneset të shkallëzojnë sipas nevojës. Terry tha që kompania u ofron klientëve mundësinë për të mbingarkuar proceset siç janë rimëkëmbja e katastrofës, menaxhimi i bazës së të dhënave, menaxhimi i aplikacionit, siguria dhe administrimi i depozitave, midis një portofoli të gjerë të nismave shtesë. “Ne e bëjmë atë në një mënyrë optimale, duke siguruar nivelin më të mirë të shërbimit me çmimin më të mirë të mundshëm,” tha Terry.

OneNeck i afrohet secilit klient nga një këndvështrim neutral në atë që, për shkak të portofolit të tij tepër të larmishëm, kompania mund t’i shërbejë klientëve individualë në mënyrë të barabartë, pavarësisht se çfarë lloji të infrastrukturës kanë ata..

“Nëse jeni duke përdorur aftësi tradicionale, ne mund të ndihmojmë në zgjidhjet brenda lokaleve,” tha Terry. “Ndoshta ju dëshironi të rezervoni një ngarkesë pune në një qendër dytësore të të dhënave. Ose ju duhet që ne të marrim disa nga shërbimet tuaja përmes një zgjidhje hibride. Ne mund t’i zgjerojmë këto aftësi dhe të punojmë në zinxhirin ushqimor të shërbimeve që mund të ofrojmë. “

Arritni paqen e mendjes si një zgjatje e ekipit tuaj

OneNeck gjithashtu partnerë me kompani të tilla si Cisco, Microsoft, Dell EMC, HP, dhe VMware, plus një gamë të gjerë të ofruesve të tjerë të zgjidhjeve, për të furnizuar me pajisje kompjuterike dhe softuer që shpesh nevojiten për ndërtimin e zgjidhjeve të individualizuara.

“Ne krijojmë një rrugë për të ndihmuar bizneset me shërbime të menaxhuara, pavarësisht nëse ngarkesa e tyre është në ndonjë kombinim hibrid, on-prem, ose platformën tonë të IaaS, dhe Azure,” tha Terry. “Ne përfshijmë spektrin e IT-ve tradicionale, brenda lokaleve, përmes llojeve të shumta të shërbimeve cloud dhe përmes shtresës së aplikimit.”

Banderolë që lexon "Ura Hapësira Shumë-Re midis Tani dhe Tjetra".

OneNeck i ndihmon bizneset të bëjnë një kërcim në një infrastrukturë shumëngjyrëse.

Propozimi i vlerës unike të OneNeck është një produkt me më shumë se dy dekada përvojë midis pesë kompanive që bashkuan forcat për t’u bërë ndërmarrja që Terry di sot. “Kur shikoni vetëm një zgjidhje IT për OneNeck, duket se është një kompani më e re,” tha ai. “Por realiteti është, ne kemi burimet teknike, aftësitë e procesit dhe aftësitë e shërbimit të menaxhuar që janë zhvilluar gjatë shumë viteve me një bazë të fortë të klientëve të referueshëm.”

Kjo përvojë ndihmon kompaninë të ndërtojë besim me bizneset që i shërben duke e pozicionuar veten si një grup i kualifikuar i duarve ndihmës – një gjë që do t’i lejojë ata të ndajnë burimet e tyre më të mira njerëzore në nisma më kritike dhe strategjike.

Në fund të fundit, kjo përkthehet në stres të zvogëluar. “Ne mund të fillojmë me një nevojë specifike ose rast përdorimi, por me kalimin e kohës, pasi fillojmë të heqim barrën e infrastrukturës ditore dhe menaxhimin e aplikimeve dhe të ndërtojmë besim, klientët në mënyrë rutinore na thonë” nuk shqetësohemi “.” tha. “Me fjalë të tjera, ne u japim atyre paqe mendore; ata e dinë që funksionimi i tyre është në duar të mira, kështu që ata mund të përqendrohen në përparësitë e tyre strategjike. Së bashku, biznesi do të jetë në një pozitë më të mirë. “

CISO virtuale, Modernizimi i Aplikimit, dhe PaaS-Azure-Centric

Kohët e fundit Terry drejtoi OneNeck përmes një iniciative strategjike të zhvillimit në të cilën kompania u takua me analistë të industrisë, shpërndau dhe analizoi sondazhet e klientëve dhe kreu hulumtime shtesë të thelluara të tregut. Bazuar në ato gjetje, OneNeck ngushtoi tre fusha të përqendrimit në të ardhmen: sigurinë, modernizimin e aplikimeve dhe mundësitë e partneritetit.

Kompania kohët e fundit nisi Shërbimet Virtuale CISO, e cila ka për qëllim të lejojë kompanitë të anashkalojnë procesin e punësimit të një zyrtari kryesor të sigurisë së informacionit. Terry tha se shërbimi është një shtysë fillestare për ofertat më të gjera të sigurisë në vitin e ardhshëm. “Ne analizojmë mjedisin tuaj aktual; të ekspozojë boshllëqe, të bëjë rekomandime për përmirësim, teknikisht, arkitektonik, ose të mençur nga politika; dhe të punojmë me klientin në një rrugë përpara, “tha ai.

OneNeck gjithashtu planifikon të zgjerohet në hapësirën e modernizimit të aplikacionit përmes shërbimeve këshilluese. “Ne do të kryejmë një inventar aplikacioni për t’i ndihmuar klientët të marrin një dorezë në atë që ata kanë aktualisht përsa i përket gjerësisë së portofolit të tyre të aplikimit,” tha Terry. “Atëherë, ne do të identifikojmë varësitë, do t’i japim mençuri dhe do të punojmë me ta për të përcaktuar, atëherë arkitekt një zgjidhje që i shërben më së miri nevojave të tyre.”

Më në fund, kompania planifikon të zgjerojë përfshirjen e saj në hapësirën e Microsoft. OneNeck tashmë i ndihmon klientët të menaxhojnë mjediset komplekse të Microsoft Dynamics AX dhe Office 365. “Më shumë se 70% e klientëve që kemi anketuar thanë që ata po përdorin Microsoft në një masë të konsiderueshme dhe të konsiderueshme në mjedisin e tyre sot,” tha ai. “Ne do të dëshironim t’i përhapim në zgjidhjet e tjera të Platformës së Shërbimit Microsoft-it-si-një Shërbim me të cilin ata po vijnë në treg, veçanërisht ato me qendër në Azure.”

Kjo qasje do të ndihmojë kompaninë tashmë të fortë dhe të larmishëm të sigurojë edhe më shumë vlerë si një zgjerim i ekipeve të IT në të gjithë botën.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map