ОнеХост Цлоуд: Глобални хостинг сервис који се фокусира на безбедност поузданим тестирањем продора и сигурним окружењима за развој

ТЛ; ДР: ОнеХост Цлоуд је хостинг провајдер који користи више од 12.000 виртуелних сервера како би помогао предузећима да се поуздано размештају. Домаћин покреће комбинацију сервера за тестирање продора, Дебиан, Убунту и окружења за развој отвореног кода широм својих мрежа широм Европе, Аустралије и Азије. ОнеХост Цлоуд је такође изградио солидну корисничку базу око својих управљаних сервера и свеобухватних услуга веб хостинга. А најпопуларнија понуда компаније – сервери за тестирање кибернетичке сигурности који покрећу Кали Линук дистрибуцију – довели су је у водећи статус на простору.


ОнеХост Цлоуд користи циљанији приступ од многих других глобалних веб домаћина усредсређујући се на тестирање сигурне пенетрације и отворено-развојно окружење. А те службе га позиционирају да искористи две области богатог потенцијала раста.

Једна аналитичка компанија предвиђа да ће тржишна вредност продора тестирања (позната и као пентестинг) достићи 3,2 милијарде долара до 2023. године, са 27% сложене годишње стопе раста (ЦАГР) током прогнозираног периода. Други аналитичар предвиђа да ће тржишна вредност услуга отвореног кода до 2023. помрчати 32 милијарде долара – 22% ЦАГР.

ОнеХост Цлоуд лого

ОнеХост Цлоуд је спреман да постане глобални лидер на трновитим и отвореним тржиштима.

Иако је ОнеХост Цлоуд већ у могућности да искористи комодитизацију убијања, Бен МцГуире, оснивач и шеф компаније за кибернетичке операције, и даље жели дугорочно да гради решења..

Рекао је да је филозофија његове компаније да прво постави основну поузданост и да оцени 100% доступност уочи брзог прихватања нових технолошких трендова.

Бен је такође видео како се потенцијални кандидати изневере тако што су пребрзо хватали могућности за ширење.

„ОнеХост Цлоуд непрестано тражи решења која други пружаоци хостинга или не желе да пруже или се не баве изазовом пружања услуга“, рекао је Бен.

ОнеХост Цлоуд користи утемељен приступ диференцијацији тржишта и опрезно је пасти у ментални склоп. Та филозофија помогла је компанији да постане лидер у пенстинг-у и опен-соурце хостингу и довела је у позицију за ширење на нова глобална тржишта.

Купци приоритетно постављају време и перформансе у односу на Тренди Тецх

ОнеХост Цлоуд схвата да је својим клијентима потребна доступност пре свега – посебно у областима развоја кода, цибер-безбедности и пословног хостинга. Због тога компанија нуди тако широк спектар специјализованих производа, укључујући ВПС, цПанел, дељење и управљање могућностима хостинга, између осталих услуга.

И ОнеХост Цлоуд се ослања на потражњу купаца да води његов смер.

“Ако то желе наши купци и видимо прилику, једноставно ћемо одвојити време да израдимо решење”, рекао је Бен.

Снимак екрана банера ОнеХост Цлоуд

ОнеХост Цлоуд нуди облачна решења за предузећа која цене персонализовану и проактивну сигурност.

ОнеХост Цлоуд се такође активно бави другим факторима који могу утицати на његову способност да пружа робусне услуге својим клијентима. На пример, доступност искусног особља може имати ограничавајући утицај на амбиције било које компаније. Мањак квалификованих запослених може довести до стајаће корисничке базе, а то је проблем који Бен сматра критичним изазовом за ОнеХост Цлоуд јер улази у своју следећу фазу.

Како би ишао укорак са захтевима купаца, ОнеХост Цлоуд је добио 2,5 милиона долара приватног капитала и планира ширење широм света изван својих тренутних локација у Великој Британији и Аустралији. Домаћин је такође започео партнерство са међународним технолошким компанијама.

ОнеХост Цлоуд наставља са запошљавањем додатног особља за управљање растом и новим изазовима који предстоје. А култура компаније награђује флексибилност и оне који су вољни да уче.

Те инвестиције радне снаге и последња рунда финансирања представљају значајан корак у путовању ОнеХост Цлоуд-а. Следећа фаза ће видети како компанија претвара све специјализоване нише у услугу широм света, рекао је Бен.

Водећа на тржишту док је испитивање продирања прешло из нише у норму

Пробоји продора – који се такође називају пентестима или етичким хаковањем – су овлашћени симулирани цибер напади у ИТ систему организације. Компаније их користе за процену сигурности и отпорности свог пословања. Тестови идентификују рањивости и јаке стране и дају потпуну анализу ризика, што омогућава организацијама да брзо реше широк спектар проблема.

ОнеХост Цлоуд је пре две године преусмерио тежиште на пенетрацијско тестирање, а Бен је рекао да је компанија сада „компанија која је постала компанија за пробне сервере за тестирање“.

Бен – који има позадину кибернетичке сигурности – нишу је видео као прилику која је била богата потенцијалом. Организације свих величина почеле су схватати да је процјена рањивости све важнији дио стратегија кибернетичке одбране.

„Идентифицирали смо чињеницу да већина ИТ особља не може извршити своје најнужније задатке на даљину и на мрежи велике брзине. Тако смо направили нашу Кали Линук ВПС хостинг платформу да удовољимо тој потреби “, рекао је Бен. „Сада имамо 8.173 виртуелних машина са оперативним системом Кали Линук, распоређених у нашем центру података у Француској.“

А технологија компаније се увек развија како би побољшала своје производе за тестирање пенетрације. ОнеХост Цлоуд је чак тестирао рачунарство без сервера и како његове функције могу користити купцима.

Компанија такође гради прилагођена окружења која утичу на њене производе за тестирање пенетрације, укључујући Кали Линук ВПС машине, Бацкбок или Паррот ОС. Клијенти могу да користе разне алате за тестирање против рањивих машина у окружењу свог предузећа.

„То ће помоћи онима у арени за цибер-сигурност да побољшају своје вештине у заштити корпоративних мрежа од напада и рањивости“, рекао је Дан.

Помагање скале малих предузећа да задовоље глобалну потражњу

ОнеХост Цлоуд настоји да удовољи потребама технолога у својој корисничкој бази. Али компанија није опседнута ИТ-ом ради себе – или барем не за ометање основаних послова.

“Не ослањамо се на најновије технологије да бисмо одржали корак са нормом у хосту за арену”, рекао је Бен.

Компанија би радије водила безначајне хостинге са минималним станкама, него што би ризиковала да прекорачи своје могућности.

„Имамо мали тим људи, од којих је 90% било од почетка. Наше особље посвећено је пружању хостинг рјешења која раде, са нултим станкама и рачунаром високих перформанси. На пример, наш заједнички хостинг (цПанел) није оффлине више од две године. “

Снимак екрана са банера датацентера ОнеХост Цлоуд

ОнеХост Цлоуд има локације центра за податке широм света и тражи да дода још у Канади, Пољској и Сингапуру.

Међутим, платформи је још увијек требало да повећа своју радну снагу с повећањем потражње за својим услугама. А запошљавање правих људи за посао и културу може бити тежак задатак.

„Желимо особље са правим погоном и искуством са новим технологијама, укључујући софтверски дефинисано умрежавање (СДН), Луа, лаган, висок ниво, мулти-парадигмни програмски језик дизајниран превасходно за уграђену употребу у апликацијама, Опенстацк и ВМВаре. “

ОнеХост Цлоуд планира да користи ињекцију финансирања у износу од 2,5 милиона долара првенствено за раст свог тима. Остали циљеви укључују јачање његове технолошке инфраструктуре, додавање нових функција услуге купцима и постављање нових канцеларија – могуће у Канади, Пољској и Сингапуру.

ОнеХост облак: Приказ сталног курса за раст тржишта

Од 2017. године, ОнеХост Цлоуд је Кали Линук виртуелним машинама пружио стотине произвођача цибер-безбедности и стручњака за пробијање пенетрације. Пентестинг је тржиште које се брзо шири, са сталним пројектованим растом у наредних неколико година.

Многе организације желе да пракса постане део њихове рутинске кибернетичке сигурности због пораста претњи и потребе да се поштују нови регулаторни захтеви око заштите података.

А ОнеХост Цлоуд наставља да удовољава потребама програмера отвореног кода који опслужују друго тржиште. Стални успех компаније на овом диверзификованом тржишту помоћи ће компанији да одржи фокус, јер природа тестирања отвореног кода значи сталну процену одлука на којим алатима треба да се подржи.

Бен је стрпљиво довео компанију до водеће позиције тако што је основао акредитиве у два најпопуларнија сектора хостинга. И то је постигао упорним фокусом на квалитету, а не јурњавом о трендовима. И рекао је да зна да стални успех зависи од више фактора – укључујући иновације и квалитет услуге.

А недавно финансирано коришћење ОнеХост Цлоуд-а финансираће следећу фазу развоја компаније. Али компанија планира да настави са пажњом да користи своје ресурсе и осигурава да њена репутација за услуге високих перформанси и услуга високе доступности не буде угрожена експанзијом.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map