Rëndësia e automatizmit në marketing të postës elektronike: Si Monitoruesi i fushatës e lehtëson rritjen e konvertimeve

TL; DR: Monitorimi i fushatës fuqizon shitës me pakicë të mesme me marketing me email, mjete automatizimi dhe strategji që mund të zgjerojnë mundësitë e tyre dhe të nxisin konvertimet. Udhëtimet e pasura të klientëve shpejt mund të krijohen dhe automatizohen për të shfrytëzuar sa më shumë nga secila korrespodencë. Nga dizajnet e bukura deri tek ndjekja e klikimeve të postës elektronike në kohë reale, Monitorimi i Fushatës mund të bëjë fushatat e postës elektronike të një kompanie shumë më efektive pa pasur nevojë të zgjerojë departamentin e marketingut. Dhe me një vështrim që shikon gjithmonë të ardhmen, Monitorimi i Fushatës po përmirëson vazhdimisht funksionalitetin për të ndihmuar bizneset të kapitalizojnë në trendet e marketingut me email.


Rip Curl është një markë surfing e veshjeve sportive që njihet në të gjithë globin. Nga selia e tij në Torquay, Australi, deri tek rëra e Laguna Beach, California, Rip Curl është jashtëzakonisht i popullarizuar me këdo që dëshiron të shoqërohet me stilin e jetës së surferit – ose thjesht veshin rroba të rehatshme, të modës në plazh.

Ndërsa kompania ka një shtrirje globale, ekipi i saj i marketingut është aq i ligët sa një nga surfuesit kampion botëror që sponsorizon. Kjo është mënyra se si Rip Curl mban avantazhin – dhe personalitetin e saj. Por edhe me një staf të ligët, një kompani e njohur ndërkombëtarisht duhet të angazhohet në marketing të përparuar.

Rip Curl regjistroi Campaign Monitor, platforma e thjeshtë por e sofistikuar e marketingut dhe automatizimi me email, për ndihmë në lidhjen me klientët përmes kutive të tyre. Rezultatet kanë kënaqur jo vetëm Rip Curl, por tifozët në të gjithë botën të cilët po marrin email të bukur të përshtatur sipas dëshirave të tyre.

“Ata me të vërtetë po përdorin Monitorimin e Fushatës për të shënuar mbi peshën e tyre,” na tha Sateja Parulekar, Shefe e marketingut të produkteve në Campaign Monitor. “Ata po garojnë me markat globale, por duke e bërë atë me një ekip më të vogël dhe duke përdorur fushata email për të nxitur të ardhurat.”

Monitorimi i fushatës mund të ndihmojë çdo biznes, jo vetëm markat e njohura globalisht. Modelet e tij të tërheqjes dhe tërheqjes e bëjnë të lehtë dërgimin e postave elektronike të bukura që rrëmbejnë vëmendjen e lexuesit – qoftë një klient i mundshëm apo një kthim.

templates & Dizajnët e personalizuar ju ndihmojnë të ndërtoni fushata bindëse, të synuara me email që drejtojnë ROI

Ndërtimi i një fushate të paharrueshme me email nuk është e nevojshme të jetë e vështirë. Një shitës me pakicë mund të rrëzonte me lehtësi një dizajn dhe të linte humbjen e produktit ose shërbimit në një det me grafikë dhe lidhje. Me Monitorimin e Fushatës, thjeshtësia e hijshme çon në një korrespodencë më bindëse. Hartimet e saj përfshijnë të gjitha vendet e spikatura për foto që tërheqin vëmendjen e lexuesit dhe një vend për të përfshirë një thirrje vendimtare për veprim.

Pamja e modeleve të Monitorimit të Fushatës

Modelet e Monitorimit të Fushatës janë krijuar për tu përshtatur, duke lejuar shitësit të hartojnë një pamje të hijshme dhe unike.

Monitorimi i fushatës ka një seri modelesh falas për të zgjedhur, ose një kompani mund të bëjë shabllone me porosi për të personalizuar marketingun e saj. Modelet falas mund të përdoren për të filluar menjëherë një fushatë dhe ndahen në kategori në mënyrë që një kompani të zgjedhë një dhe të fillojë të shtojë personalitetin e saj.

Përtej shablloneve të paraqitura të njohura, Monitorimi i fushatës ka postë elektronike specifike të vendosura tashmë për njoftime, gazeta, marrëveshje dhe oferta, feedback dhe ngjarje. Një tutorial i Monitorimit të Fushatës tregon hap pas hapi se sa e thjeshtë është platforma për t’u përdorur, pasi një fushatë për Converse vendoset brenda disa minutash.

Imazhet dhe logot e kompanisë mund të tërhiqen direkt në shabllon nga një desktop, dhe teksti mund të futet direkt në ekran. Një buton thirrje për veprim mund të vendoset kudo në ekran, dhe të rregullohet në ngjyrë, madhësi dhe font. Modelet janë optimizuar edhe për celular, dhe një ekran i ndarë tregon një vrojtim të mënyrës se si email-i do të shfaqet në një shfletues desktop ose në një pajisje të lëvizshme.

Pamja e ekranit të Monitorimit të Fushatës tërhiqet dhe lësho pultin e përmbajtjes

Fotografitë, butonat dhe videot mund të tërhiqen dhe hidhen direkt në një model të postës elektronike të Monitorimit të Fushatës.

Monitorimi i fushatës beson se çdo email ka një qëllim, si për konsumatorin, ashtu edhe për biznesin, dhe secila fushatë me email duhet të qëndrojë në tre fusha për të nxitur kthimin e investimeve.

1. E-mail duhet të personalizohet duke përdorur atë që një shitës me pakicë e di për marrësin.

“Kjo do të thotë përfshirja e vendit ku jeton ai klient, gjinia dhe interesat e tyre,” tha Sateja. “Përdorimi i këtyre të dhënave për të formuar atë që hyn në email është thelbësore për normat e konvertimit.”

Ai personalizim flet me të drejtën e konsumatorit kur hapin emailin dhe u lejon atyre të ndjehen më të njohur me një markë.

2. Përmbajtja duhet të përqendrohet dhe përmbajnë një mesazh kryesor të marketingut. Kompania mund të promovojë interesa të tjera që klienti ka brenda asaj fushate, por marka duhet të qëndrojë e qëndrueshme.

Kur Rip Curl dërgon një fushatë me email në lidhje me një veshje në internet, nuk është e ngarkuar me kënga në cilën skedar do të çiftohej më së miri. Ai është i përqendruar në një gjë: produktin. Sa peshon, sa ndihet dhe çfarë e bën atë më të mirë se të tjerët.

3. Raportimi i dobishëm është i nevojshëm pasi të dërgohet emaili për të përmirësuar fushatat e ardhshme dhe për të mbajtur momentin në vazhdim. Me analizën e Fushatës Monitor, një kompani sheh se çfarë lloj thirrje për veprim po punon për audiencën e saj dhe cilat promovime janë më efektive.

Të gjitha ofertat e Monitorimit të Fushatës kanë për qëllim arritjen e këtyre tre qëllimeve për një biznes. Me një ndërfaqe intuitive dhe mjete automatike inteligjente, po i bën edhe këto punë më të lehta.

Automatizimi i marketingut tërheq dhe lëshuar i lejon shitësit me pakicë të Mesazheve me postë elektronike me lehtësi

Megjithë krijimin e postave elektronike të bukura, të shënjestruara, shenja kryesore e Campaign Monitor është me të vërtetë thjeshtësia e saj. Kompanitë e mëdha me ekipe të mëdha të marketingut kanë bërë gjithmonë fushata të shkëlqyera për të synuar klientët e tyre, por Monitorimi i fushatës mund të krijojë një fushatë mahnitëse, të fuqishme me email me një ekip prej një.

Një mori funksionesh të tjera – të krijuara me thjeshtësi në mendje – veçojnë Monitorimin e fushatës, posaçërisht mjetet e automatizimit të udhëtimit të klientit. Një grup mjetesh të automatizueshme të personalizueshme për të vazhduar përfshirjen e klientit dhe drejtimin e konvertimit edhe pasi të dërgohet emaili.

“Projektuesi ynë i udhëtimit është ndërtuar për të sjellë automatizim të fuqishëm të nivelit të ndërmarrjes në bizneset e vogla dhe të mesme,” na tha Sateja. “Përcaktoni të dhënat, rregullat dhe përmbajtjen dhe jeni vendosur.”

Foto e Sateja Parulekar dhe automatizimi i Monitorimit të Fushatës

Sateja Parulekar, Shefe e marketingut të produkteve në Campaign Monitor, përshkroi procesin e udhëtimit të klientëve drejt nesh.

Monitorimi i fushatës mund të marrë një lidhje dhe të krijojë një udhëtim të tërë të personalizuar për një klient bazuar në interesat dhe ndërveprimet e tyre me markën. Një biznes mund të shndërrojë klientët për herë të parë në klientë të përsëritur duke u dërguar automatikisht atyre një email me një marrëveshje për blerjen e tyre të ardhshme.

Kushtet mund të vendosen për të dërguar me email një klient tre ditë pas blerjes së tyre me një ofertë të artikujve të personalizuar bazuar në gjininë, vendndodhjen ose blerjet e kaluara.

Përshtatja e listës është një tjetër veçori që kursen kohën e përfshirë në Monitorimin e Fushatës. Zgjidhni një listë të adresave të postës elektronike të klientëve të shtuar më parë, tërhiqni dhe lëshoni një spreadsheet të kontakteve direkt në pult, ose zgjidhni një listë nga mbi 260 partnerë integrimi, përfshirë Salesforce dhe WordPress.

Pasi të jetë dërguar fushata, një grup mjetesh raportimi i japin një kompanie një pasqyrë edhe më të madhe në ndërveprimin e klientit me markën e saj. Një hartë tregon se ku po hapen posta elektronike dhe se si marrësi po angazhohet me ta në kohë reale. Këto të dhëna përdoren për të krijuar raporte të thella për çdo aspekt të efektivitetit të fushatës, deri në përqindjen e marrësve që klikuan në një buton të veçantë.

Monitorimi i fushatës harta e postës elektronike

Pasi të jetë dërguar një fushatë me email, një shitës me pakicë mund të shikojë se si marrësit po bashkëveprojnë me të në kohë reale.

Raportet e forta ndihmojnë kompanitë të shohin se cilat fushata, dhe aspektet specifike, janë më efektive. Monitorimi i fushatës integron këto mjete në platformë dhe i bën ato të thjeshta për tu zbatuar nga bizneset e vogla. Kompania është e përqendruar gjithashtu në shtimin e veçorive të reja për të rritur përvojën e klientit dhe duke futur praktikat më të mira në produktin e saj në mënyrë që të zhvillohet gjithmonë me shitësit.

E ardhmja mban më shumë karakteristika për të përmirësuar përvojën e klientit

Pasi Rip Curl kapi valën e Monitorimit të fushatës, kompania e hipi atë drejt suksesit. Kjo ishte veçanërisht e dukshme kur linte linjën e saj Bombshell të rrobave të grave. Drejtori Krijues Global Rip Curl, James Taylor i kreditoi postat elektronike të Campaign Monitor, duke thënë se ata “e kthyen veshjen tonë të Bombshellit në një fenomen global.”

Por Monitorimi i fushatës beson se qasja në atë lloj të energjisë me postë elektronike nuk është vetëm për korporatat me buxhete masive të marketingut, mund të funksionojë për çdo biznes, kjo është arsyeja pse është duke punuar në mënyrë aktive në veçori dhe integrime të reja për të lëvizur përpara marketingun e postës elektronike.

Fokusi është gjithnjë në bërjen e udhëtimit të klientit edhe më të përgjegjshëm dhe parashikues. Nëse kjo është praktika më e mirë për t’u siguruar që një shitës me pakicë kap informacione të rëndësishme për ta ose punon në integrime video seamless, kompania është gjithmonë duke ecur përpara.

Bërja e postave të bukura më të arritshme ka qenë gjithmonë objektivi i Monitorimit të Fushatës. Me mbi 2 milion klientë në 200,000 kompani, ai është përfundimisht duke arritur atë qëllim.

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map