СЦОТТеВЕСТ: Комплетна линија интелигентне одеће која спаја моду и функцију за љубитеље гадгета и ИТ стручњаке

ТЛ; ДР: Скоро две деценије, СЦОТТеВЕСТ помаже љубитељима технике да своје уређаје без употребе руке ставе у елегантну одећу која је сакривена скривеним џеповима за мобилне телефоне, кабловима за пуњење, па чак и таблетима и преносницима у пуној величини. Компанијска револуционарна лична мрежа® омогућава корисницима да проводе каблове између различитих џепова користећи флексибилне приступне тачке, док систем за управљање тежином® обезбеђује да могу да носе све своје уређаје без напрезања у врату или леђима. Недавним ширењем наменске женске одеће коју су дизајнирали и за жене, одећа која подржава технологију компаније и даље премошћује јаз између моде и функције како за свакодневног потрошача, тако и за наменске ИТ про.


Као технички ентузијаста, вероватно сте доживели панику која зауставља срце која напада кад вам телефон или таблет испадну из руке и падну на земљу. Чини се да смо, како су наши уређаји постали паметнији, постали неспретнији него икад. Будући да куповина додатног сета руку за мноштво уређаја које свакодневно поседујемо није (још увек) опција, људи у СЦОТТеВЕСТ-у су дошли до секунде – интелигентна колекција одеће са паметним системом џепова који могу чувајте разне гадгете и додатке.

Компанија је основана 2000. године када су Лаура и Сцотт Јордан схватили да постоји велика разлика између дизајна одеће и потреба савремених професионалаца. Сцотт, адвокат и чести путник, није могао да носи све своје уређаје у џеповима, а Лаура је била уморна да их пуни у торбу. Након једне језиве несреће – Сцотт је залетео слушалице док је трчао по аеродрому и повредио ухо – пар је морао да ради на алтернативној.

„Сцотт је смислио начин да напуни каблове, слушалице и све то преко одеће како се не би закачили или заплесали“, рекао је Луке Лапелла, директор комуникација у СЦОТТеВЕСТ. „Желео је да може да носи све своје уређаје док провлачи жице кроз њега.“

Идеја је довела до стварања одеће која садржи технологију (ТЕЦ), коју су Сцотт и Лаура у почетку планирали да лиценцирају другим одевним компанијама.

„Направили су СЦОТТеВЕСТ као доказ концепта“, рекао је Луке.

Пар је опремио традиционални риболовни прслук с џеповима прилагођеним популарним електронским уређајима, стварајући први светски еВест, са Скотовим именом које је вешто уклопљено у бренд.

Слика Сцотта и Лауре Јордан и логотип СЦОТТеВЕСТ

Сцотт и Лаура Јордан створили су СЦОТТеВЕСТ као функционалну одећу како би помогли професионалцима да носе своје електронске уређаје.

СЦОТТеВЕСТ прототип је био тренутни хит.

„Био је супер популаран међу техничком и путничком публиком“, рекао је Луке. „Заиста је невероватно гледати како се развија током последњих 18 година од оног што је, додуше, било какав рибарски прслук до онога што сада изгледа, за све намере и сврхе, нормална одећа са свим тим скривеним функционалностима.“

Заиста, марка је еволуирала у комплетну линију одеће која подржава технологију, а која сада укључује опције и за мушкарце и за жене, укључујући прслуке, дуксеве, мајице, хаљине и јакне од одела. Већина одеће садржи џепове довољно велике да носе таблет у пуној величини, а многи могу чак и да држе флашу воде. Сада, уз револуционарну личну мрежну мрежу® која омогућава корисницима да усмеравају каблове између флексибилних приступних тачака и система за управљање тежином® који спречава да одећа постане претешка, компанија постиже савршену равнотежу између моде и функције.

Повежите своју електронику путем носиве мреже личних подручја®

Технологија нам помаже у поједностављивању живота на много начина, али ми смо и даље зависни од више уређаја да бисмо удовољили својим потребама.

„Било је занимљиво гледати како се технологија развија“, рекао је Луке. „Потреба за одећом се не смањује; ако ништа друго, повећава се. “

И, од телефона и запалити до иПада и преносних рачунара, СЦОТТеВЕСТ помаже нашим корисницима да то пренесу.

Кључно за прилагодљивост СЦОТТеВЕСТ-а је његова иновативна лична мрежа (Нетворк Ареа Нетворк®) која омогућава корисницима да усмеравају каблове између различитих џепова користећи флексибилне приступне тачке. Мрежа се састоји од слоја између спољног и унутрашњег дела одеће који служи као проводник за каблове.

„Можете посегнути у сваки унутрашњи џеп, а већина спољних џепова има рупу у дугмету, тако да можете провести каблове кроз тај унутрашњи простор и једноставно их забити кроз било који отвор на дугмету у било којем од џепова. “, Рекао је Луке.

На пример, ако треба да напуните телефон, кабл за пуњење можете лако да усмерите из спољне батерије у један џеп до телефона у други. Касније током дана, ако требате напунити таблет, можете извући кабл из џепа телефона и брзо га усмерити у џеп таблета..

„Лепота одеће је њена свестраност“, рекао је Луке. “Џеп је оно што вам треба и што од тога правите.”

Систем за управљање тежином® који без проблема наноси све своје уређаје

Један од почетних изазова компаније био је максимизирање носивости и удобности у одећи, омогућавајући корисницима да носе сву своју технологију (чак и таблете и лаптопове) у чак 42 џепа, а да систем не постане превише тежак.

“Сцотт и Лаура су заправо радили са дизајнером грудњака и смислили различите шаре шаблона и механизме потпора који ће се постављати по одећи тако да је све слојевито и равномерно распоређено по телу”, рекао је Луке.

Дизајнер се такође фокусирао на спречавање оптерећења на леђима и горњем делу врата. Лука нам је рекао да ово представља велики корак у еволуцији одеће, јер ће носиоци моћи да носе све што им је потребно и да још увек буду удобни.

Како технички развој диктира број и величину уређаја које носимо, ова разматрања су важнија него икад.

“Ради се о томе да останемо испред технолошких трендова”, рекао је Луке. „Имамо џепове смартфона и уз све наше нове одеће стално морамо да џепове паметних телефона чинимо мало већим, а затим мало већим, а затим мало већим, јер телефони постају све већи.“

Нова линија одјеће намијењена женама које често не добивају техничку технологију

Током година, СЦОТТеВЕСТ се проширио у различите нише, али је имао значајан скок у 2017. години увођењем одеће намењене женама..

„Схватили смо да заиста подцењујемо наше муштерије“, рекао је Луке. „Чули смо их гласно и јасно, почели смо да радимо и лансирали смо тону производа.“

До недавног представљања, комади у женској линији СЦОТТеВЕСТ-а били су исти као и они у мушкој линији, али различитих величина. Данас су дизајнирани јединствено за жене.

Лука је приметио да је компанија лансирала хаљине, сукње, јога панталоне, хоодие и јакне, међу осталим одећом за жене, добро примљена..

„[Сада нудимо] све врсте производа за које немамо мушки еквивалент,“ рекао је Луке. „Купци су веома срећни што смо коначно то урадили.“

Ангажирајућа компанијска култура за запослене и њихове К9 другове

Иако је СЦОТТеВЕСТ у последњих 18 година страшно порастао, Лука нам је рекао да је компанија успела да задржи осећај покретања.

„Сви носимо пуно шешира и стичемо занимљива искуства на различитим пољима на која иначе не бисмо били навикли“, рекао је Луке. “То је близак тим у којем сви напорно радимо и играмо напорно.”

Смештена у малом планинском скијашком месту Кетцхум у Идаху, компанија има јединствен програм корпоративне културе и погодности.

„Имамо потпуно здравље, стоматологију, вид, а такође и„ дане пудера “.“

Тако је; ако на земљи има шест до осам центиметара снега – што није нечувено у централном Ајдаху – запослени могу слободно да проводе дан скијајући.

Компанија је такође позната по љубави према псима, које су добродошли на радном месту.

“Сцотт и Лаура ће платити накнаде за усвајање у локалном прихватилишту ако желите да усвојите пса”, рекао је Луке. „Хрпу производа називамо по нашим псима и плаћају шетаче паса једном недељно. Увек је гомила забаве. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map