SUPERAntiSpyware për Biznes: Një Zgjidhje Softuerësh e Lehtë, e Shkallëzuar për Menaxhimin Qendror të Kërcënimeve të Sigurisë

TL; DR: Konsumatorët vendosin besimin e tyre në bizneset sa herë që dorëzojnë kartat e kreditit ose informacione të tjera të identifikueshme personalisht gjatë transaksioneve. Por nëse besimi i klientit prishet në çdo pikë, ai mund të ketë një ndikim shkatërrues në fundin e një biznesi. Shkarkuar më shumë se 55 milion herë që nga lëshimi i saj fillestar në 2006, SUPERAntiSpyware është specializuar në mbrojtjen e kompjuterave nga malware dhe kërcënime të tjera, duke i mbajtur të dhënat jashtë duarve të kriminelëve në internet. Platforma e saj e biznesit u jep departamenteve të TI-së një konsol qendror të menaxhimit që ata mund të përdorin për të skanuar dhe monitoruar çdo pikë përfundimtare brenda infrastrukturës së një kompanie. SUPERAntiSpyware për Biznes është një zgjidhje e përballueshme dhe e lehtë e sigurisë, duke i dhënë bizneseve paqen e mendjes se të dhënat e klientëve të tyre janë të sigurta.


Bizneset përballen me një pengesë të pafundme të malware pasi kriminelët në internet kërkojnë dobësi në sisteme për të filluar sulme shpërblyese që kërcënojnë reputacionin e markës. Konsumatorët u besojnë kompanive të mbajnë të dhënat e tyre jashtë duarve të atyre që përpiqen të vjedhin informacionin e tyre personal, dhe një titull negativ mund të shkaktojë dëme të pariparueshme.

Ekipi SUPERAntiSpyware ka kaluar më shumë se 10 vjet duke përmirësuar motorin e skanimit që përdor në botimet falas, pro dhe në biznesin e platformës së tij të sigurisë. Produkti softuerik është shkarkuar më shumë se 55 milion herë dhe është blerë nga Support.com në 2011, i cili është i përshtatshëm sepse skuadra ka përfituar nga mbështetja që merr nga investimi i kompanisë mëmë në platformë.

“Ne kemi punuar në teknologji për më shumë se 10 vjet, dhe ne kemi vazhduar brenda Mbështetjes.com për të bërë të njëjtën gjë që kemi bërë gjithmonë, e cila është duke filluar një përgjigje aktive ndaj malware në zhvillim,” tha Geoff Bullard , Inxhinier i Lartë i Softuerëve II në Support.com.

SUPERAntiSpyware për Biznes është një zgjidhje e lehtë, e shkallëzueshme dhe e përballueshme departamenti i IT i një kompanie mund të operojë përmes një tastierë qendrore të menaxhimit, duke e përdorur atë si një linjë të parë ose të dytë të mbrojtjes. John Jost, menaxher i lartë i shitjeve dhe marketingut për SUPERAntiSpyware (SAS), na tha klientët të vlerësojmë sesa mirë funksionon platforma përkrah softuerit tjetër të ndërmarrjes thelbësore.

Fotografi e faqes fillestare të SUPERAntiSoftware

SUPERAntiSpyware ka botime falas, profesionale dhe afariste që funksionojnë jashtë të njëjtën teknologji të fuqishme skanimi.

“Ju mund të përdorni (SAS) për Biznes si një zgjidhje parësore ose sekondare,” tha John. “Kjo është zakonisht ajo që bizneset bëjnë – duke ekzekutuar shumë aplikacione për t’i mbajtur të pastra sistemet e tyre.”

Ekipi i saj i inxhinierëve shijon sfidën e përditshme të zbulimit dhe heqjes së skedarëve të dëmshëm nga kompjuterët e klientëve. SAS jep mbrojtjen më të rëndësishme të mundshme bazuar në llojet e sulmeve që klientët po shohin.

“Ne i shikojmë klientët tanë aktualë të konsumatorit dhe pyesim,” ‘farë kërcënimesh keni në kompjuterët tuaj? “Atëherë, ne përshtatemi me përgjigjen tonë për t’u përputhur me klientët tanë,” tha Geoff. “Ju mund të bëni shumë hulumtime të malware dhe lëshoni shumë përkufizime, por kurrë nuk mund t’i shihni ato kërcënime në një sistem aktual. Ne sigurojmë që ajo që ne po zbulojmë është në makinat e klientëve tanë. “

Azhurnime ditore të softuerëve për të shkatërruar miliona kërcënime të reja të malware

Anëtarët e ekipit të SAS janë çdo ditë në linjat e frontit duke gjetur kërcënimet më të fundit për malware dhe i parandalojnë ata të dëmtojnë reputacionin e klientëve të tyre.

“Ne lëshojmë teknologji të re për të hequr kërcënimet disa herë në ditë,” tha Don Fowler, Menaxher për Zhvillimin e Produkteve për Support.com. “Ne menaxhojmë një rrjedhë prej 80,000 mostrash malware çdo ditë, kështu që ne po marrim një rrjedhë të qëndrueshme të kërcënimeve aktuale për të bllokuar.”

Pamja e detajeve të skanimit në SAS

Përdoruesit e SAS marrin skanim gjithëpërfshirës që paralajmëron ata për malware të zbuluar në sistemet e tyre.

Duke identifikuar kërcënimet që prekin klientët, ekipi përpiqet të adaptojë dhe përqendrojë energjinë e tij në vendin ku ka më shumë nevojë.

“Duke punuar në një mjedis të vogël këtu në SAS, ne jemi në gjendje t’i përshtatemi ndryshimeve që kërkojnë klientët,” tha John. “Ne jemi në gjendje të bëjmë ndryshime për biznesin ose zgjidhjet profesionale mjaft shpejt, dhe kjo është shumë interesante kur mund t’u përgjigjemi nevojave të klientëve.”

Ekipi zbulon miliona artikuj çdo ditë nëpër botimet e ndryshme të SAS, dhe shumë prej këtyre artikujve paraqesin kërcënime serioze për sistemet kompjuterike.

“Shumë nga këto janë në të vërtetë kërcënime për detyra të rënda, si kuajt dhe krimbat Trojan,” tha Geoff. “Ransomware është një i madh.”

Geoff na tha që programet potencialisht të padëshiruar (PUP) gjithashtu kanë qenë të përhapura pasi disa kompani softuerësh do të bashkojnë me aplikacione shtesë në shkarkime. PUP shpesh përdoren për të ndjekur përdorimin e uebit për të shitur informacion tek reklamuesit.

“Whatfarë po vozit që gjatë gjithë kësaj kohe janë të ardhura,” tha Geoff. “Njerëzit që krijojnë këtë malware në fund të fundit po kërkojnë të fitojnë para në një farë mënyre.”

Një platformë e afrueshme, e përballueshme për mbrojtjen e bizneseve

Disa softuer të sigurisë që mbrojnë ndërmarrjet mund të jenë frikësuese për përdoruesit. Por SAS u krijua nga zhvilluesit me prejardhje të TI-së dhe një përqendrim në mbajtjen e saj miqësore për përdoruesit, peshën e lehtë dhe të lirë.

“Një nga gjërat që është tërheqëse në lidhje me zgjidhjen e biznesit tonë është ajo e arritshme në krahasim me llojet e tjera të programeve më frikësuese të nivelit të ndërmarrjes,” tha Geoff. “Kjo është arsyeja pse njerëzit vijnë tek ne.”

SAS for Business punëson të njëjtin motor skanimi që gjendet në botimet falas dhe pro, por ai u jep departamenteve të IT një zgjidhje të centralizuar për të menaxhuar cilësimet e skanimit dhe njoftimet për përdoruesit e shumtë.

“Procesi i vendosjes është shumë i lehtë për ta nxjerrë programin tek klientët individualë dhe është i shkallëzuar,” tha Geoff. “Kështu që ju mund të mbështetni pesë stacione pune ose 500.”

Kolazhi i fotove të SAS për Sistemin Qendror të Menaxhimit të Biznesit

Një skanim në zhvillim (majtas) dhe artikuj të karantinuar (djathtas) në sistemin e menaxhimit qendror të SAS për Biznes.

Portage Community Bank of Ravenna, Ohio, është një klient i SAS, dhe departamenti i tij i IT ka parë në dorën e parë se sa i shkathët dhe i efektshëm mund të jetë softveri i biznesit në ruajtjen e çdo fundi të sigurt. Në fund të fundit, vetëm një kompjuter i punësuar duhet të komprometohet për të shkaktuar dëme serioze.

“SAS për Biznes ka bërë të mundur që (ne) të përfitojmë plotësisht nga mbrojtja spyware dhe malware e shquar e siguruar nga SUPERAntiSpyware,” tha Charles Bevan, specialist i IT në bankë. “Me konzollën qendrore të menaxhimit, ne jemi në gjendje të vendosim shpejt SAS në kompjuterat tanë të punonjësve dhe t’i sigurojmë stafit tonë IT mjetet e nevojshme për të menaxhuar në mënyrë të efektshme kompjuterat tanë.”

Platforma e biznesit funksionon në të njëjtin motor skanues si platformat e tjera SAS, kështu që çdo gjë që zbulohet nga miliona skedarë që ata shohin çdo ditë, hiqet si një kërcënim.

“Ne përdorim të njëjtën teknologji që përdorim në versionin e konsumatorit të (SAS) për t’i mbajtur të gjitha gjërat të punojnë njësoj dhe t’i mbajmë të gjitha kërcënimet e azhurnuara për të dy,” tha Don. “Kur një klient bën një skanim, ai raporton përsëri në server nëse gjen ndonjë gjë, dhe ai mund të hiqet automatikisht ose manualisht nga administratori.”

Konsumatorët e mbrojtjes nga malware Kanë ardhur të mbështeten

Malware dhe mbrojtja antivirus janë thelbësore për operacionet e biznesit. Kur klientët bëjnë blerje me kompani, ata po vendosin besimin e tyre në atë biznes për të mbajtur informacionin e tyre jashtë duarve të kriminelëve. Nëse ai besim tradhtohet apo madje vihet në dyshim, konsumatorët do të drejtohen drejt bizneseve të tjera, ku besimi i tyre mbetet i paprekur.

Ekipi SUPERAntiSpyware ka zhvilluar dhe rafinuar produktet e tij për më shumë se 10 vjet, duke siguruar kompjuterët e përdoruesve të tij të mbeten të pastër. Zgjidhja e biznesit e menaxhuar nga qendra e platformës siguron besimin e konsumatorit dhe bazohet në atë marrëdhënie për të ndihmuar klientët e saj të biznesit të përparojnë dhe rriten.

Ndërsa ekipi i SAS rrjedh kënaqësinë e tij të punës nga monitorimi i përditshëm dhe heqja e kërcënimeve të shfaqura nga keqdashja, dëgjimi nga klientët gjithashtu shkon shumë gjatë.

“Kemi marrë shumë reagime pozitive nga klientët,” tha John. “Ata u pëlqen si funksionon. Shtë e thjeshtë për t’u instaluar, dhe bën atë që thotë se do të bëjë. “

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
    Like this post? Please share to your friends:
    Adblock
    detector
    map