Mi a Weebly.com? – Megválaszoltuk a 2020-as áttekintést és a 6 leggyakrabban feltett GYIK-ot

Mi a Weebly? Hogyan lehet összehasonlítani más weboldal-készítőkkel? Mennyibe kerül a Weebly? Válaszokat kaptunk ezekre a kérdésekre, valamint átfogó áttekintésünkkel és összehasonlítottuk más lehetőségekkel, amelyek segítségével könnyedén megtervezheti, létrehozhat és elindít egy weboldalt..


A Weebly egy ismert technológiai történetből származik, amely egy maroknyi főiskolai barátnővel kezdődik, akik új technológiákkal szórakoznak. Ebben az esetben egy 20 éves, a Penn State University hallgatóinak célja egy olyan szoftver létrehozása, amely bárkinek megkönnyítette a személyes weboldal készítését, tekintet nélkül a technológiai kényelmi szintre vagy a tapasztalatokra. A végeredmény a Weebly-ről, a világ első webhely-készítőjévé vált, amely több mint 40 millió webhelyet hajtott végre, amelyek havonta összesen 325 millió látogatót jelentenek..

Több mint egy évtizeddel később, a Weebly weboldal készítő segít a tökéletes webhely létrehozásában hogy bemutassa munkáját, függetlenül attól, hogy Ön üzleti tulajdonos, művész, fejlesztő vagy főiskolai hallgató.

1. Mi a Weebly általános értékelése? 4.9 / 5.0

Egyszerűen szólva, A Weebly egy weboldal webhelyek készítéséhez. Az online platform megszünteti a kézi kódolás szükségességét, és a folyamat helyébe egy intuitív drag-and-drop interfész lép. A portál WYSIWYG szerkesztőként ismert, mert „amit látsz, azt kapsz”.

Valójában a Weebly az első WYSIWYG telephely-építő – a három alapító nagyjából hat hónappal meghaladta a Wix tengerentúli versenytársát. A Weebly rendszere lehetővé teszi a felhasználóknak, hogy néhány egérkattintással hozzáadja, szerkeszti és rendezi a webhely tartalmát, például szöveget, fényképeket, térképeket és videókat..

Szorosan megismerjük a weboldalépítõket, és olyan kritériumok alapján értékeltük őket, mint például a könnyû használat, a szolgáltatások és az ár -, valamint áttekintettük az online áruházak építésének legjobb platformjait. A várakozásoknak megfelelően a támaszpontú weboldal készítője továbbra is lenyűgöző képet mutat. A felhasználói felület egyszerűségét és intuitív képességét egyszerűen nem lehet megverni, és a Weebly magában foglalja a válaszkészséget a program összes témájával.

A Weebly felület képernyőképe

A Weebly modern weboldalkészítő felülete teljes drag and drop funkciót kínál.

Egyes levonók nem szeretik a Weebly által a mobilbarát mintákat levonni tervezett strukturált korlátozásokat, ám valójában értékeljük, hogy a Weebly nem ad a webdesign újoncoknak elég kötelet, amellyel fel tudják függeszteni magukat. A Weebly-nek a legmagasabb pontszámot adjuk egy olyan rendszer számára, amely lehetővé teszi a kreativitást és a funkcionalitást.

2. Hogyan lehet összehasonlítani a Weebly-t más webhely-építőkkel??

Bár a legtöbb weboldal-készítő ugyanazt az alapvető drag-and-drop funkciót kínálja, mindegyik platform hajlamos egy bizonyos specialitást kihasználni. Például a Squarespace rezonál a művészekkel és a fotósokkal ultra erős, vizuálisan lenyűgöző sablonokkal. A Wix maximális rugalmasságot nyújt, miközben a BoldGrid rést kidolgozott, mivel az egyetlen WordPress webhely-készítő.

Rengeteg praktikus útmutatót írtunk, amelyek részletesebben megvilágítják az egyes webhely-építési platformok összehasonlítását a különböző mutatók és felhasználások szempontjából. Itt van egy mintavétel:

 • (A legnépszerűbb 6 értékelés) Hasonlítsa össze a Wix és a Squarespace, illetve a WordPress és a Weebly összehasonlítását
 • 15 legjobb WordPress-alternatíva weboldalak, blogok és online üzletek számára
 • A legjobb e-kereskedelmi webhely-készítők minden niche-hez (Top 12)
 • 13 legjobb „WYSIWYG” webes készítő vélemény (2020)

Mint láthatja, a Weebly kedvezően hasonlít sok más platformon. A teljesen hostolt opciók általában kissé drágábbak, mint több versenytársé, de a vállalatoknak nehezen lehet megverni a Weebly könnyű használatát. Nincs kedvünk a Weebly önálló üzemeltetett változatának ajánlására, különösen akkor, ha először lép be a webhely építésébe.

Lásd a többi weboldal-készítő véleményét »

3. Weebly mentes?

A Weebly használatával alacsony áron adhatja meg nevét és e-mail címét, majd létrehozhat egy jelszót. Az ingyenes fiók tartalmazza a webhely-készítőt és az 500 MB tárhelyet, de az Ön webhelyén Weebly hirdetések jelennek meg, és aldomainben fognak elhelyezni (azaz az Ön URL-je a sitename.weebly.com vonalának felel meg).

A havi 8 dolláros indulási tervre való áttéréshez azonban ingyenes egyéni domain, korlátlan tárhely, webhely-elemzés és hirdetések nincsenek. A Weebly által üzemeltetett csomagok havonta akár 38 dollárig is nagyságrendűek lehetnek az olyan e-kereskedelemmel foglalkozó webhelyek számára, amelyek e-mail marketing eszközöket igényelnek.

A saját vendéglátó Weebly általában egy kicsit olcsóbb, mint a Starter Plan. A hosting cégek rendszeresen beépítik a Weebly-t megosztott tárhely-tervekkel annak érdekében, hogy megkönnyítsék a kezdő webhelyek létrehozásának folyamatát. Az alábbiakban felsorolt ​​három kedvenc szolgáltatónk a Weebly-hez plusz egy csomó ingyenesen támogatást és legmagasabb szintű támogatást kínál havonta kevesebb, mint 5 dollárért..

Lásd a többi weboldal-készítő véleményét »

4. Mi a különbség az önálló és a teljes házigazda Weebly között??

A weboldal készítői különböznek abban, hogy miként nyújtják szolgáltatásaikat ügyfeleiknek. A Wix és a Squarespace csak a teljes hosztolt lehetőségeket kínálja, azaz az Ön összes webhelyének fájlja a szerverükön található – gondoskodnak az összes szemtelen, műszaki cuccról, ám korlátozott ellenőrzési lehetőségekkel és hozzáféréssel rendelkezik az adataihoz.

A Weebly többet követi a WordPress modellt azáltal, hogy mind a teljesen, mind az ön által üzemeltetett lehetőségeket kínálja. Az önálló üzemeltetés azt jelenti, hogy a szoftvert telepíti a saját hostfiókjára, így teljes mértékben felügyelheti a webhelyet. Az önálló üzemeltetett WordPress-szel ellentétben azonban csak a Weebly-t fogadhatja el magának, ha feliratkozik egy olyan szolgáltatóval, amely a Weebly-vel társult; a webhely-készítő nem érhető el egyetlen kattintással történő telepítéssel, ahogyan a többi fő tartalomkezelő rendszer sem.

5. A Weebly a legjobb blogok, üzleti vagy egyéb projektek számára?

A Weebly olyan lenyűgöző, professzionális témákkal büszkélkedhet, amelyek több különböző igényre vannak szabva: blogok, rendezvények, portfóliók és online üzletek. A blogsablonok önmagukban állhatnak, vagy egy nagyobb weboldal részeként működhetnek, és a közzétételi eszközök a felhasználók számára teljes ellenőrzést biztosítanak a tartalom felett. A vállalkozók élvezni fogják a teljesen integrált bevásárlókosár és pénztár folyamatát e-kereskedelmi webhelyük részeként, de a tapasztaltabb webhelytulajdonosok inkább egy speciálisabb e-kereskedelmi platformot részesíthetnek előnyben, mint például a Shopify, a WooCommerce vagy a Magento..

Nem számít a felhasználási eset, a Weebly vásárlói nagyra értékelik a hatékony SEO-ot, vagy a keresőmotor optimalizálását – eszközöket, amelyek segítenek a keresőmotoroknak és a közönségnek megtalálni az Ön webhelyét. Az összes Weebly-webhely tartalmaz webhelytérképet, metaleírásokat, alt-címkéket és egyéb funkciókat, valamint hasznos útmutatót a kulcsszavak kutatásához és a forgalom növeléséhez..

6. Hogyan kezdjem el??

A Penn State állambeli osztályprojektjeként töltött napja óta a Weebly platform 455 millió dolláros bejelentett céggé vált, amely mintegy 300 embert foglalkoztat. A weboldal készítőjén kívül a Weebly e-kereskedelem és e-mail marketing eszközöket is hozzáadott, hogy teljes körű eszközkészletgé váljon az online márka felépítésében..

Kezdje el INGYEN a Weebly használatával »

Most, hogy elolvasta a platformról, itt az ideje, hogy belemerüljön, és weboldala online legyen. Első döntése az, hogy webhelyét a Weebly-vel vagy a saját host-számláján tárolja. Annak elkerülése érdekében, hogy a Weebly házigazdája opción túlnövekedve elmozdítsa webhelyét, javasoljuk, hogy vegyen egy jó hírű megosztott gazdagépet..

A Bluehost mellett, amelyet már jóváhagytunk, a SiteGround egy újabb remek lehetőség. A SiteGround 2016-ban kezdte meg a Weebly szolgáltatásainak kínálatát; bár kissé drágább, a SiteGround prémium teljesítményt nyújt, számos kiegészítő funkcióval és támogatással együtt. Boldog teleképítés!

Jeffrey Wilson Administrator
Sorry! The Author has not filled his profile.
follow me
  Like this post? Please share to your friends:
  Adblock
  detector
  map